2777
2789
عنوان

شوهر اهل مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروز بهش یادآوری کن بچه داره بگو نوجوان ۲۰ساله نیستی یکم به خودت و بچت نگاه کن بعد نفهمید بگوبرو خ ...

۸ساله وضع من اینه ۲۳سالمه پیرشدم،چقدر حرف بزنم اخه

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد
۸ساله وضع من اینه ۲۳سالمه پیرشدم،چقدر حرف بزنم اخه

هرروز حرف بزن تیکه بنداز ک مجردی میخوای گمشو خونه ننت بگو نترس هی بگو 

یه روز ک رفت اتاق دنبالش برو بگو کوچولو نیستی جوان نیستی میری تو اتاق خواب مجردیت بیا به بچت برس مردتیکه گنده بعد در اتاق محکم بکوب

نمیدونم چرا هرچی خوبه مال مرداس نمونش ما خانوم ها ☺️🤭
هرروز حرف بزن تیکه بنداز ک مجردی میخوای گمشو خونه ننت بگو نترس هی بگو  یه روز ک رفت اتاق دنبال ...

خخخخ از طرز حرف زدنت خوشم میاد😂هزار بار این کارارو کردم اخرش میشه دعوا و قهر

الان این چه کمکی با اسی کرد

اسی سوال کرد و من جواب دادم 

دلم خواست بگم 

مشکلیه ؟؟؟

فک نمیکنم ب شما ربط داشته باشع ☺😊شما هر نظری داری بزار 

کار ب بقیه هم نداشته باش 

بفهمید اینو ک ب شما ربط نداره 

خخخخ از طرز حرف زدنت خوشم میاد😂هزار بار این کارارو کردم اخرش میشه دعوا و قهر

بخدا من بودم شوهرم اینکار می‌کرد تیکه تیکش میکردم بعد زنگ میزدم ننش میگفتم بیا پسر مجردت ببر خونت من خسته شدم مسئولیت بچش نداره چقد یه پدر میتونه بی مسئولیت باشه اون بچه به پدر احتیاج داره 

بزار دعوا بشه قهر بشه اینکارا کن آخر میاد طرفت 

بعد بگو کی تحملت میکنه منم دارم تحملت میکنم ننت واست زود زن گرفت ک راحت شه منو بدبخت کرد 

نمیدونم چرا هرچی خوبه مال مرداس نمونش ما خانوم ها ☺️🤭
بخدا من بودم شوهرم اینکار می‌کرد تیکه تیکش میکردم بعد زنگ میزدم ننش میگفتم بیا پسر مجردت ببر خونت من ...

باشه حتمامرسی از راهنماییت😂😂