afsanehkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 449 عنوان شوهر اهل مجازی 260 بازدید | 29 پست شوهرمن از ساعت ۶صبح سره کاره تا ۶غروب،از سرکار ک میاد میره تو لونش(اتاق خواب)توگوشی(بازی،فیلم)میاد شام میخوره دوباره میره تولونش،میاد چایی میخوره،دوباره توگوشیه،تااااا ۱۱شب ک وقت خوابمونه ،منو دخترم همش خونه ای تا اقا بیاد،میادم ک وضعمون اینه،هی من باید برم پیشش،هی باید من صداش کنم تابیاد پیشمون،۸ساله وضعم اینه،باهیچی ادم نمیشه،دلم واسه دختر دوسالم میسوزه اخر خودم هی میبرمش بیرون ک دوتا ادم ببینه،بازم دعوا کردیم میگه خوبه معتادباشم؟دزدباشم؟خیانت کنم؟من جواب اینو چی بدم؟بخدا صبح تاشب یه زنگ ب ما نمیزنه تا من نزنم،شرایط طلاق و مشاوره ندارم،خسته شدم چ کنم☹😣 آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد 1401/08/03 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارتونم عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 927 حالا خوب پسر اون خونه نیست چقد افاده داره عین پسرای مجرد رفتار میکنه شمام شدی مادر اون خونه نمیدونم چرا هرچی خوبه مال مرداس نمونش ما خانوم ها ☺️🤭
afsanehkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 449 شوهر منم همینطوره هیچکس مثله شوهرمن نیییییس بخدا آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد
afsanehkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 449 حالا خوب پسر اون خونه نیست چقد افاده داره عین پسرای مجرد رفتار میکنه شمام شدی مادر اون خونه اره بخدا انگار ک مجرده حالیش نیست زنو بچه داره آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد
afsanehkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 449 اعتیاد داره ب اینستا ترکم نمیتونه بکنه اینستا نه باااااازی فیلم آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد
afsanehkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 449 عزیزم تغییر رو تو خودت ایجاد کن هنر زن بودن رو بخون دلت خوشه خواهر آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد
سااااارررررنننن عضویت: 1400/07/24 تعداد پست: 1220 اینستا نه باااااازی فیلم چ فیلمی ؟چ بازی؟ پسرم عشقم😍
بهارتونم عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 927 اره بخدا انگار ک مجرده حالیش نیست زنو بچه داره هرروز بهش یادآوری کن بچه داره بگو نوجوان ۲۰ساله نیستی یکم به خودت و بچت نگاه کنبعد نفهمید بگوبرو خونه ننت مجردیتو کن من ننت نیستم کلفت خونه نیستم غذا بپزم بیای بخوری بعد گوشی بازی کنی بعد بکپی نمیدونم چرا هرچی خوبه مال مرداس نمونش ما خانوم ها ☺️🤭
afsanehkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 449 چ فیلمی ؟چ بازی؟ بازی های استراتژیک فیلمای جنگی خارجی آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد
ajemw عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 11941 همسر من میاد خونه گوشیش رو اصلا دست نمیگیره گوشی منم میگیره میزاره کنار حرف میزنیم باهم اون تایمی ک باهمیم گوشی تعطیل
afsanehkhaton مدیر استارتر عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 449 شما که ندیدی همسر منو.یا سر کاره،یا خوابه یا تو گوشی.از سر کار میاد هیچ حرفی نمیزنه تا شب خوب شما تلاشی کردی واسه درست شدنش؟ آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد