2777
2789
عنوان

شوهر اهل مجازی

260 بازدید | 29 پست

شوهرمن از ساعت ۶صبح سره کاره تا ۶غروب،از سرکار ک میاد میره تو لونش(اتاق خواب)توگوشی(بازی،فیلم)میاد شام میخوره دوباره میره تولونش،میاد چایی میخوره،دوباره توگوشیه،تااااا ۱۱شب ک وقت خوابمونه ،منو دخترم همش خونه ای تا اقا بیاد،میادم ک وضعمون اینه،هی من باید برم پیشش،هی باید من صداش کنم تابیاد پیشمون،۸ساله وضعم اینه،باهیچی ادم نمیشه،دلم واسه دختر دوسالم میسوزه اخر خودم هی میبرمش بیرون ک دوتا ادم ببینه،بازم دعوا کردیم میگه خوبه معتادباشم؟دزدباشم؟خیانت کنم؟من جواب اینو چی بدم؟بخدا صبح تاشب یه زنگ ب ما نمیزنه تا من نزنم،شرایط طلاق و مشاوره ندارم،خسته شدم چ کنم☹😣

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوب پسر اون خونه نیست چقد افاده داره عین پسرای مجرد رفتار میکنه شمام شدی مادر اون خونه

اره بخدا انگار ک مجرده حالیش نیست زنو بچه داره

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد
اره بخدا انگار ک مجرده حالیش نیست زنو بچه داره

هرروز بهش یادآوری کن بچه داره بگو نوجوان ۲۰ساله نیستی یکم به خودت و بچت نگاه کن

بعد نفهمید بگوبرو خونه ننت مجردیتو کن من ننت نیستم کلفت خونه نیستم غذا بپزم بیای بخوری بعد گوشی بازی کنی بعد بکپی

نمیدونم چرا هرچی خوبه مال مرداس نمونش ما خانوم ها ☺️🤭