2777
2789
عنوان

یک چیز ناراحت کننده

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره با یک خانوم که دوتا بچه هم داره ریخت رو هم و خانوم پسره که اسمش نگین رفت خونه باباش ..اصلا باورم نمیشه مردی که همیشه استوری عاشقانه میزاشت الان این کارو با دل زنش بکنه ...همیشه ته دلم به احساس این آقا غبطه میخوردم که خوشبحال خانومش 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
پسره با یک خانوم که دوتا بچه هم داره ریخت رو هم و خانوم پسره که اسمش نگین رفت خونه باباش ..اصلا باور ...

اینایی که خیلی استوری عاشقانه میذارن و عشقشونو میخوان به مردم ثابت کنن داغون ترن و احساس خوشبختی نمیکنن،فقط میخوان به بقیه ثابتش کنن

ندهم به جهان ذره ای از فکر تو را....

پسره با یک خانوم که دوتا بچه هم داره ریخت رو هم و خانوم پسره که اسمش نگین رفت خونه باباش ..اصلا باور ...

خو حتما عاشقانه هارو واسه زن بچه داره میذاشته

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
الان ربطش میده ب خیانت شوهر

نه ربطی نمیدم دوتا چیز برام سواله اینکه چرا مردا جنبه پولدار شدن ندارن ؟...یکیشم اینه که چشم زخم راستی راستی وجود داره 

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
الان ربطش میده ب خیانت شوهر

یک عدد نینی سایتی اصیللللل

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

لعنتی چقدر خوووووب حدس زدی!من ۱۰۰ سال همچین فکری نمیرسید به ذهنم🤣

سمت وسوی تاپیکهای اینجا معلومه ی مدت باشی عیار کاربرا دستت میاد 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خو حتما عاشقانه هارو واسه زن بچه داره میذاشته

اصلا هنگم  تو این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کرد خیلی بده ...🥴