2777
2789
سلام دوستان کسی رو میشناسین با یه لوله باردار شده باشه ؟ ضمن اینکه همسرم واریکسل گرید 1 داره این داروهایی که بهش دادن یعنی میتونه موثر باشه ؟ واسه من هیچ قرصی تجویز نکرد ولی به همسرم قرص داد و گفت 2 ماه بعد دوباره بیا ازمایش بده خیلی نگرانم میشه تجربیاتتون رو در اختیارم بذارین ؟
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
چرا نشه فدات بشم،،ایشالله من شنیدم با یک لوله باردار بشن ایشالله به آخر سال نرسیده تاپیک مادر شدنت رو بزنی،،
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز پیش داشتم گریه میکردم برادر زادم چهارم میخونه نمیدونه مشکلم چیه فقط میدونه مریضم یه حرفی زد از خودم بدم اومد گفت عمه جون خدای به اون مهربونی بالا سرته تو به جای دعا داری گریه میکنی ؟ راست میگفت حرفش بهم تلنگر زد ولی انگار ناامیدی قدرتش خیلی بیشتر از امیده دست و دلم به دعا نمیره
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
من تجربه ای در این مورد ندارم عزیزم. ولی برات از صمیم قلب دعا میکنم. ایشالا هر چه زودتر بیایی خبر مامان شدنت رو بدی. آمیییییییییییین...
خـــــــدا جـــونــــم... راضیــــــــم به رضـــــــــای تـــو.... [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
ممنونم دوستای گلم کاشکی میتونستم یکم خودمو تغییر بدم من امید رو از کجا بیارم وقتی انقدر مشکل سر راهمه ؟ حالم خیلی خیلی بده
گریه نکن عزیزم،،ناامید شیطانه،،فدات بشم فقط فکر خوب و انرژی مثبت،،تا خدا هست چرا ناامیدی استرس باعث میشه اگر هیچ مشکلی نباشه بارداریت عقب بیفته،،
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
مامان وانیا شوکه شدم بخدا من اینجوری نبودم فکر میکردم فقط پلی کیستیکم ولی روزیکه عکس رنگی گرفتم با اون حال وخیمم فهمیدم انسداد لوله داره همسرم ضعف اسپرم و واریکسل داره همه ی اینا رو طی چند ساعت فهمیدم دنیا رو سرم خراب شد هرکاری میکنم نمیتونم خودمو پیدا کنم
میفهمم و درک میکنم،،واقعه سخته اما نا امیدی بدترین درده،،
وقتی میبینم یکی حامله ست پیش خودم میگم اخه چطوری تونست باردار شه ؟ حس میکنم حاملگی مال ادمای خاصه مال اونایی که پیش خدا محبوبترن توروخدا دعام کنین نه فقط منو همه ی منتظرارو میگن دعای غیر به غیر زود مستجاب میشه خیلی مجتاج دعاهاتونم
من زیاد تجربه ندارم اما زیادم شنیدم با کلی مشکل بدتر باردار میشن ایشالله تاپیک بعدی خبر بارداریت باشه،،ناامید نباش خواهر گلم
ایشالا ملیحه جون ایشالا شما هم به سلامتی نی نی نازتو به دنیا بیاری گلم