2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یه روزی بیام بگم مامان شدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 80 پست
میشه ! صبر داشته باش و از خدا بخواه ، اگر خدا بخواد میشه
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
برو وضو بگیر ، دو رکعت نماز بخون یا یه دوش آب سرد بگیر آروم میشی عزیزم
من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگار جان چند روزه اوضام همینه هیچی ارومم نمیکنه امروز عقد دختر همسایه بود دعوت بودم ولی نرفتم میدونی من چند وقته نماز نخوندم ؟ خجالت میکشم از خدا
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
سلام گلم کی گفته حاملگی مال ادمای خاصه چراذهنتواشفته میکنی به خداتوکل کن ازش برامنتظرا وخودت بهترینهاروبخواه منم بعدسه سال ناامیدبودم کارم فقط گریه بودتواوج ناامیدی خدابهم کوچولوموداد
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
شیدا جان تو همه ی تاپیکها حرفات دل نشینه و ارومم میکنه خدا کوچولوتو برات حفظ کنه عزیزم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
قربونت گلم انشااله به زودی میای میگی مامان شدی ازخداخجالت نکش خیلی مهربونترازاین حرفاس بروباهاش دردودل کن من وقتی شوهرم خونه نبودباخدابلندبلندحرف میزدم اشک میریختم توکلتوهیچ وقت ازدست نده بعضیاشرایطشون ازتوبدتره اینم بدون الان ناباروری خیلی کمه روشهای کمک باروری هست عزیزم ...ناامیدی اصلا وابدا
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
شیدا جان این قرصها رو اسپرم واقعا موثره ؟ شما مشکل انسداد لوله داشتی ؟
نه نداشتم مادوسال دارواستفاده کردیم بینتیجه بود یه دکترگیاهی توشهردیگه بودزنگ زدیم داروفرستادمیگفت گرمی بدن شوهرمم تاثیرداره برااونم داروداد همون ماه باردارشدم دیگه نمیدونم اثرداروهابودیاقسمتمون بوداون ماه بارداربشم
میشه شماره ی اون دارو گیاهی رو بدی بهم ؟ نه خوب نبود دکتر اورولوژی گفت ضعیفه واریکسل گرید 1 هم داره