2777
2789
عنوان

یعنی میشه منم یه روزی بیام بگم مامان شدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 80 پست
رومینا جون به خدا همسرمنم واریکسول داشت بااین تفاوت که دوطرفه بود برای شوهر شما خوبه دارو داده ولی شوهر من پای عمل هم رفت خودم عفونت داشتم 3ماه دارو خوردم دارو ها باعث شد تخمدانهای خودم هم ضعیف بشن ولی من هیچ وقت ناامید نشدم برعکس بیشتر از همیشه درشو محکم کوبیدم خدا دید ازرو نمی رم درو بروم باز کردویه نی نی هم بهم دادجتی بهم گفتش اگه چیز دیگه ای هم خواستی تا اینجوری محکم در نزنی بهت چیزی نمیدم من اینجوری باخدا عشق بازی می کنم رومینا جون من برعکس شما دلم برات خیلی روشنه حالا می بینی یه دعای مقتال هم بخونی دیگه نور علی نور می شه بهت قول شرف می دم
اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسنا جان چه خوب که امیدتو از دست ندادی و چه خوبتر که حاجت روا شدی گلم خدا نی نی ت رو برات حفظ کنه عزیزم
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
عزیزم تا خدا نخواد کسی بچه دار نمیشه من خیلی ها رو دیدم که هیچ مشکلی نداشتن و سالها منتظر بودن و خیلی ها رو دیدم که انقدر شرایط حاد داشتن و طبیعی بچه دار شدن اصلا نگران نباش و بسپر دست خدا،هر وقت صلاح و وقتش باشه خودش یه نینی صالح و سالم بهت میده در ضمن با یک لوله هم میشه باردار بشی اصلا نگران این مسئله نباش
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
داروهای گیاهی عالی برای بارداری دارم همین طور برای قاعدگی یعنییییییییییییییییییی: دوای گرم عالی واصل دارم + گرده نخل نر که برای مشکلات تخمدان ، پی سی او و همین طور گرده نخل برای مشکلات اسپرم عالی هستن یعنیی دوای گرم تضمینی هست که مشکلات تخمدان رو رفع می کنه در ضمن هر دو پسرزاییی میارن داروی قاعدگی هم دارم :که برای کسانی که با قرص و امپول پری می شن با این داروی گیاهی به راحتی پری میشن و همین طور داروی تنظیم هورمون دارم : کههههههههههههه واقعا عالیه برای رفع صد در صد درد پری ، برای بزرگ شدن سینه ، برای طبیعی شدن میزان خونریزی ماهیانه و همین طور از بین بردن سردی رحمممممممممممممممم و خیلی داروهای دیگه ادرس سایتم : www.maminaz.com توی تالار گفتمان سایت هم راجع به نحوه ی مصرف و بقیه ی موارد توضیح دادم
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .