2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که شما میگی اپلیکشنه؟ سایته چیه؟ اگه اپلیکشینه اسمشو بگو

توی بورس 

باید کد بورسی داشته باشی

ولی مث  سهام بورس نیستش ک منفی بشه 

درامد ثابت هس

هر روز ب صورت ثابت هس و ضرر و منفی نداره

سرچ کن گوگل اطلاعات بیشتری بگیر 

مطمئنه؟ غیرحضوری از طریق گوشی میشه کارهاشو انجام داد؟

اره مطمئن هس

برادرم ۲ میلیارد گذاشته 

ماهی 65 میلیون میگیره 

سودش روزانه میاد 

هر روز ب جز روزای تعطیل میتونی برداشت کنی

خودت هم میتونی کد بورسی بگیری

اگ نتونستی برو کافی نت

کد بورسی گرفتی 

بعدش میتونی 

توی بورس صندوق طلا بخری 

اونا هم با قیمت طلا بالا پایین میشه

اونا هم خوبه 

ولی سود ثابت میخای همون درآمد ثابت بگیر

توی بورس باید کد بورسی داشته باشیولی مث سهام بورس نیستش ک منفی بشه درامد ثابت هسهر روز ب صورت ثابت ...

کد بورسو کجا باید گرفت؟ 

بالاتر دوستان گفتن من کارگزاری اگاه دانلود کردم منظورشمام همینه؟ 

ازم کد سجام خواست که ندارم 

بخاطر قستی که دارم مجبورم طوره دیگه ای نمیتونم قصدمو بدم ماهی دو تومن که بهم میده ۱۰۰رو

یزار صندوق اوج بانک ملت و یا صندوق نگین بانک رفاه بالاترین سود رو مییدون   حدود همون ماهی دو تومان در میاد واسط ولی افت پولت زیاده مثلا خوم پانصد گذاشت صندوق اوج بهمن ماه پارسال حدود یازده بهم میدن اما همون موقع ماشین اریسان ۴۷۰بود الان شده حدود ۸۰۰

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

شما می‌دونی بانک شهر چقدر سود میده فامیل ما به من گفته 80 میلیون گذاشتم ماهی 20میلیون سود میده ولی م ...

فامیل شما یاخیلی دروغ گوعه یا سالیانه رو گفته

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*