یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۲۴ سال سنیه اخه؟😐😐 الان دیگه سن ازدواج بالارفته اولا ، دوما مشکل از تو نیست شرایط ازدواج واس پسرا وافعا سخت شده بخوان هم میترسن جلوبرن ،سوما مجردی خیلی فرصت های متنو ع داری دوباره درس بخونی ،کارپیداکنی ،کارای دیگه بکنی فکرنکن شوهر کنی میزارنت رو سر ماها ارزو داریم کاش مجرد بودیم خخ توهم یه روز شوهرمیکنی بعد یاد حرف الان من میوفتی میگی راست میگفتا فکرکردم شوهر چیه
۲۴ سال سنیه اخه؟😐😐 الان دیگه سن ازدواج بالارفته اولا ، دوما مشکل از تو نیست شرایط ازدواج واس پسرا ...
واقعا ادم وقتی سنش کمتره مثلا ۱۷ اینا میگه ۲۴ سالم بشه چقدر بزرگ میشمو اینا،ولی وقتی وارد این سن میشه میبینه اونقدرا هم بزرگ نیست،مشکل اینجاس تو مملکت ما یه سن خاصی تعیین کردن برا دخترا و تابو شده که نکنه بقول خودشون بترشم ...