بردم دکتر سونو داد نوشت لنف نود ری اکتیو گفتن چیزی خطرناکی نیست
تا الان از بین نرفته
کسی بوده اینجوری شده باشه بعد چند وقت توده از بین رفته؟
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خیلی ببخشید فرزندتون بهتر شدن خدارو شکر غدد لنفاوی زیر گردن پسرم الان بعد ۸ ماه ه ...
نه خوب نشده امسال خیلی سرماخورده بدتر شده چون لوزه داره،پسرتون چند سالشه؟دکتر بردید؟اکثرا خودبخود خوب میشن و یه واکنش طبیعیه بدن بچه ها محسوب میشه جای نگرانی نیست
سلام دوباره پسرم ۸ سالشه پسر گل شما چند سالشه و چند تا داره و ببخشید چند مدت هست که غد ...
پسر من از مهر سال گذشته اینجوریه قبلش گلودرد گرفت،چکاب و سونو ازش گرفتن گفتن واکنشیه،الان که مریض شده کلا از زیر گلو تا بنا گوش ورم کرده تعداد زیادی غدد لنفاوی مثل زنجیر چسبیدن بهم نمیشه گفت چندتان من قبلاً فکرمیکردم یکیه چون سرشو میبرد بالا فقط یه دونه قابل مشاهده بود،دکتر گفته چیزی نیست پس نگران نباشید ببینید پسرتون دندون پوسیده نداره یا این اواخر سرماخورده
سلام پسر منم الان یکماه هست مریض شده بود بعد چند روز متوجه شدم غده های لنفاویش زده بیرون که بردم دکتر و یکسری آزمایش و سونو گرافی از گردنش گرفتن و گفتن چیزی نیست فقط یدونه شربت لوپراکس ۱۰۰دادن بهش و همشو خورده ولی اصلا تغییر نکرده غدده های گردنش دوباره میخوام ببرمش واقعا خیلی میترسم خیلی هم پا دردی داره حالا نمیدونم دلیلش چیه
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...