2777
2789
عنوان

خانوما کسی غدد لنفاوی گردن بچه ش متورم بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44240 بازدید | 98 پست
عزیزم پسر من بعد از یه سال هنوز خوب نشده

سلام‌خوبین 

ببخشید پسر شما خوب شد ؟ 

پسر من الان حدودا ۷ یا ۸ ماهه غدد لنفاوی گردنش هست 

ممنون میشم از دوستان کسی اگه راهنمایی کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم،پسرمنم از شهریور سال گذشته دو طرف گلوش غددلنفاویش متورم شده دکترهم بردم چکاب و سونو نوشت او ...

سلام خیلی ببخشید 

فرزندتون بهتر شدن خدارو شکر 

غدد لنفاوی زیر گردن پسرم الان بعد ۸ ماه هنوز نرفته و یکی دیگه هم فکر کنم اضافه شده

سلام خیلی ببخشید  فرزندتون بهتر شدن خدارو شکر  غدد لنفاوی زیر گردن پسرم الان بعد ۸ ماه ه ...

نه خوب نشده امسال خیلی سرماخورده بدتر شده چون لوزه داره،پسرتون چند سالشه؟دکتر بردید؟اکثرا خودبخود خوب میشن و یه واکنش طبیعیه بدن بچه ها محسوب میشه جای نگرانی نیست

نه خوب نشده امسال خیلی سرماخورده بدتر شده چون لوزه داره،پسرتون چند سالشه؟دکتر بردید؟اکثرا خودبخود خو ...

سلام دوباره 

پسرم ۸ سالشه 

پسر گل شما چند سالشه و چند تا داره و ببخشید چند مدت هست که غدد لنفاوی نرفته هنوز 

آره چند بار بردیم و چیزی گفتن نیست 

سلام دوباره  پسرم ۸ سالشه  پسر گل شما چند سالشه و چند تا داره و ببخشید چند مدت هست که غد ...

پسر من از مهر سال گذشته اینجوریه قبلش گلودرد گرفت،چکاب و سونو ازش گرفتن گفتن واکنشیه،الان که مریض شده کلا از زیر گلو تا بنا گوش ورم کرده تعداد زیادی غدد لنفاوی مثل زنجیر چسبیدن بهم نمیشه گفت چندتان من قبلاً فکرمیکردم یکیه چون سرشو میبرد بالا فقط یه دونه قابل مشاهده بود،دکتر گفته چیزی نیست پس نگران نباشید ببینید پسرتون دندون پوسیده نداره یا این اواخر سرماخورده 

پسر من از مهر سال گذشته اینجوریه قبلش گلودرد گرفت،چکاب و سونو ازش گرفتن گفتن واکنشیه،الان که مریض شد ...

ممنون 

انشاللههیچ بچه ای مریض نشه به امید خدا 

ممنون 

پسر شما چند سالشه و کدوم دکتر بردین (متخصص عفونی یا غدد)

اگر ممکنه شمارتون رو تو شخصی بفرمایید 

ممنون  انشاللههیچ بچه ای مریض نشه به امید خدا  ممنون  پسر شما چند سالشه و کدوم دکت ...

من متخصص عفونی بردم،پسرم الان3سال ونیمه است شما هم بهتره با یه دکتر مشورت کنید من دیگه بیشتر از این نمیتونم کمکمتون کنم

سلام پسر منم الان یکماه هست مریض شده بود بعد چند روز متوجه شدم غده های لنفاویش زده بیرون که بردم دکتر و یکسری آزمایش و سونو گرافی از گردنش گرفتن و گفتن چیزی نیست فقط یدونه شربت لوپراکس ۱۰۰دادن بهش و همشو خورده ولی اصلا تغییر نکرده غدده های گردنش دوباره می‌خوام ببرمش واقعا خیلی میترسم خیلی هم پا دردی داره حالا نمیدونم دلیلش چیه 

سلام پسر منم الان یکماه هست مریض شده بود بعد چند روز متوجه شدم غده های لنفاویش زده بیرون که بردم دکت ...

عزیزم سلام

وقتی آزمایش و سونو چیزی نشون ندادن ینی مشکلی نیست خداروشکر 

اون تورم ممکنه چند روزه یا چند ماهه از بین بره

توصیه میکنم بهش فکر نکنید

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام خوبید؟ مشکل بچه شما حل شد ؟

سلام خوبین شما 

نه غدد لنفاوی هنوز موندن و چند بار دکتر عفونی کودکان رفتیم گفتن چیزی نیست الان نزدیک به یک سال هست

شما چطور فرزندتون چند سالشه و از کی اینجوری هست و علامت خاصی داره