2777
2789
عنوان

خانوما کسی غدد لنفاوی گردن بچه ش متورم بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44241 بازدید | 98 پست
آره دکتر گفت چیزی نیست واصلا نباید دستکاری ولمس بشه تا خودش جذب بشه دکترشم خیلی خوبه ولی بازم نگرانم ...

انگاری این موضوع تو بچه ها و ب حدس خودم تو پسر بچه ها بیشتره

چون اینجا خیلی مامانا متوجه همچین چیزی تو بدن بچه هاشون مخصوصا گردنشون شدن

انشاله عزیزم تن همشون سالم باشه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
انگاری این موضوع تو بچه ها و ب حدس خودم تو پسر بچه ها بیشتره چون اینجا خیلی مامانا متوجه همچین چیزی ...

آره وهمش هم بخاطر واکسن هست من خیلی در موردش پرس وجو کردم وتو گوگل سرچ کردم اکثرا از واکسن بدو تولد شروع میشه وممکنه تا ۱۰تا۱۲سالگی ادامه دار بشه این وسط پدر مادرها نگران ونگران هستن 

امیدوارم برای ههمون بخیر بگذره 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خوبین من در مورد غددلنفاوی سرچ میکردم که تاپیک شمارو دیدم پسر منم ۴ سالش بود زیر بغلش غده بود ک ...

سلام.پسر شما خوب شد؟پسر منم یک سال و ۹ماهشه .دوماه پیش متوجه تورم غده لنفاوی پشت سرش شدم تقریبا رو گردن.همزمان هم یه زخمای رو سرش به وجود اومد بردم دکتر گفت چیزی نیس این زخم بخاطر خاک بازی بوده و این التهاب هم بخاطر همین زخم عفونی بوجود اومده.دارو داد الان التهاب خیلی کم شد اما از بین‌نرفت.زخم هم‌خوب شد.الان میبینم هنوز غده لنفاوی هنوز التهاب داره استرس میگیرم

سلام.پسر شما خوب شد؟پسر منم یک سال و ۹ماهشه .دوماه پیش متوجه تورم غده لنفاوی پشت سرش شدم تقریبا رو گ ...

سلام عزیزم پشت گردنش قبلا اندازه نخود بود ولی الان نیست یه ذره کوچولو اندازه عدس هست وداره جذب میشه توده زیر بغلش هم الان یک سال ونیم میشه که هست اندازه گردو شده بود 

اواخر این هفته سرش قرمز شده ومثل جوش انگار سرش میخواد باز بشه منتظرم ببینم چی میشه 

مال پسر من از واکسن بدو تولد بود بردم سونو ودکتر گفتن موردی نداره آمپول ودارو هم داد ولی تاثیری نداشت 

بخوای نخوای آدمو نگران میکنه 

طب سنتی بردم گفت تخم کتان پودرکن با تباشیر وسرکه طبیعی انگور مثل ملحم کن بزار روش تا سر باز کنه وعفونت رو بکشه بیرون ولی راستشو بخوای ترسیدم 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
سلام عزیزم پشت گردنش قبلا اندازه نخود بود ولی الان نیست یه ذره کوچولو اندازه عدس هست وداره جذب میشه ...

توده زیر بغل برادر زاده خودمم داشت که بخاطر واکسن بود سر باز کرد عفونتش تخلیه شد الان برادر زادم ۱۵سالشه ،یادمه چقد ترسیدیم نمیدونستیم بخاطر واکسنه ،داداشم یه گوسفند نذر کرد

توده زیر بغل برادر زاده خودمم داشت که بخاطر واکسن بود سر باز کرد عفونتش تخلیه شد الان برادر زادم ۱۵س ...

من بردم سونو ودکتر گفت مال واکسن ها هستش الانم اگه دکتر بهت گفت مشکلی نداره نگران نباش اگه عفونتش سر باز کنه وبیاد بیرون خیلی بهتره چون تو گوگل که سرچ کردم تو نظرات بعضی سایتها گفته بودن جذب شده ولی باز بعد چند سال همونجور متورم شده 

من که اینقد سر این موضوع حرص خوردم واذیت شدم  که گفتم اگه برای دبستان بشه وبزارن اصلا واکسن ۷ سالگی رو نزنم 

اخه مال پسر من تو گردنشه پشت سرش .مال پسرمن از واکسن نیست.غده لنفاویَه

مال پسر منم پشت گردنش بین گوش وشانه ش بود مگه سونوگرافی نبردی 

بردم عزیزم هم متخصص اطفال هم فوق تخصص عفونی اطفال  گفتن چیزی نیست ولی اینکه گردنشو میده عقب او ...

سلام 

دقیقا پسر منم اینجوری هست الان حدودا ۶ ماه هست و دکترا میگن چیزی نیست و منم مثل شما نگرانم 

الان درست شده ؟ چقدر زمان برده

سلام  دقیقا پسر منم اینجوری هست الان حدودا ۶ ماه هست و دکترا میگن چیزی نیست و منم مثل شما نگرا ...

سلام عزیزم اگه سونو دادین یا دکتر معاینه کرده گفته چیزی نیست نگران نباشید واقعا من خودمم خیلی استرس کشیدم

بله واس پسر من جذب شد شکر خدا حدود ۷ماه بعدش

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام عزیزم اگه سونو دادین یا دکتر معاینه کرده گفته چیزی نیست نگران نباشید واقعا من خودمم خیلی استرس ...

پسرمن حدود یه ساله هنوز نرفته سونو گرفتیم گفتن مشکلی نیست به نظرتون کی جذب میشع؟

پسرمن حدود یه ساله هنوز نرفته سونو گرفتیم گفتن مشکلی نیست به نظرتون کی جذب میشع؟

والا نمیدونم مال یسریا تو همین سایت خیلی دیرتر جذب شده

ولی دیگه گفتن مشکلی نیست نگران نباشید

عزیزم میدونم‌ خیلی وقته گذشته ولی بچتون خوب شده؟ پسر من همین مشکل داره

سلام عزیزم بله جذب شد 

تو کامنتای بالاتر جواب بقیه دوستانم دادم بخونید