2777
2789
عنوان

خانوما کسی غدد لنفاوی گردن بچه ش متورم بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44241 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم دقیقا اونجان،فقط وقتایی که سرشو می‌بره بالا مشخصه

سلام عزیزم پسرتو بردی دکتر غدد

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام

سلام عزیزم

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
نه دکتر غدد نبردمش،پسر شما چطوره غددلنفاویش کوچیکترنشدن؟

سلام عزیزم خوبه همین ک نوشته ری اکتیو ینی جای نگرانی نداره 

اره مال پسر من تقریبا جذب شدن خداروشکر 

سلام عزیزم خوبه همین ک نوشته ری اکتیو ینی جای نگرانی نداره  اره مال پسر من تقریبا جذب شدن خدار ...

خداروشکر،ولی مال پسرمن نه هنوز هیچ تغییر نکردن چندتا بودن همه رفتن یکیشون هنوز هست،پسرشما بعداز چندماه جذب شدن؟

خداروشکر،ولی مال پسرمن نه هنوز هیچ تغییر نکردن چندتا بودن همه رفتن یکیشون هنوز هست،پسرشما بعداز چندم ...

حدودا یسال

سلام عزیزم اگه چکاپ و سونو خوب بودن دیگه نگران نباش خودشون ب مرور کوچیک میشن ممکنه سالها طول بکشه ک ...

سلام خوبین من در مورد غددلنفاوی سرچ میکردم که تاپیک شمارو دیدم پسر منم ۴ سالش بود زیر بغلش غده بود که الان بعد یک سال اندازه گردو شده ولی هنوز جذب نشده وهر روز استرس دارم سونو گرفتم دکترشم گفت مشکلی نداره از پریشب باز بین گردن وگوشش یه غده کوچیک دیدم اندازه نخود و استرس همه وجودمو گرفته پسرم الان ۵ سال ودو ماهش هست شما که همه راهها رو رفتین میشه راهنمایی کنین 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
سلام خوبین من در مورد غددلنفاوی سرچ میکردم که تاپیک شمارو دیدم پسر منم ۴ سالش بود زیر بغلش غده بود ک ...

سلام عزیزم خوبین

اگه دکتر سونو نوشته باشه یا آزمایش فرستاده باشه و گفته جای نگرانی نداره نترسید 

ولی اگه میگید بزرگ شده زیر بغلش محض احتیاط ببر دوباره ی نشون بده 

معمولا این غده ها دنبال ی بیماری و ویروس متورم میشن و مامانا خیلی نگران میشن انشاله مشکلی نیست 

پسرمنم شهریور میشه یکسال،شاید مال پسر منم خودش جذب شد والا ده سال پیر شدم هرروز نگا گردنش میکنم تو د ...

خداروشکر 

بله اکثرا جذب میشن یکی زودتر یکی دیرتر

سلام عزیزم خوبین اگه دکتر سونو نوشته باشه یا فرستاده باشه و گفته جای نگرانی نداره نترسید&nbs ...

آره دکتر گفت چیزی نیست واصلا نباید دستکاری ولمس بشه تا خودش جذب بشه دکترشم خیلی خوبه ولی بازم نگرانم 

برای پشت گردنش هنوز یک هفته بیشتر نشده که متوجه یه توده ریز شدم ونبردمش دکتر بازم تا هفته اینده صبر میکنم چون نگاه که میکنم انگاربعضی وقتا نیست وجذب شده 

ممنون عزیزم لطف کردی چند روزه بود منتظر جوابت بودم امیدوارم خدا به همه بچه ها سلامتی بده وما مادرها رو از نگرانی دربیاره 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم