2777
2789
عنوان

خانوما کسی غدد لنفاوی گردن بچه ش متورم بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44236 بازدید | 98 پست
سلام خوبید مشکل غدد لنفاوی پسرتون حل شد خواهر من 9 سالشه تقریبا یک ساله که این غدد رو داره و شبا خرو ...

سلام گلم،پسر من خداروشکر خیلی بهترشده غدد لنفاویش که بزرگ شده بودن کوچیک شدن خروپفش کمترشده دیگه زود به زود سرمانمیخوره همش بخاطر لوزه هاش بود از دوسالگی تا سه سالگی خیلی اذیتش کرد الان خوبه ولی بازم وقتی سرماخوردگی شدید بگیره بازم غدد زیر گردنش ورم میکنن

مثلا فکر میکنی ک چیه و تشخیص دکتر اشتباهه؟ اونقدری ک من اینجا اینجور پیامها رو خوندم فهمیدم چیز شایع ...

سلام. ببخشید ورم غدد لنفاوی بچتون خوب شد ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. ببخشید ورم غدد لنفاوی بچتون خوب شد ؟

سلام عزیزم بله تقریبا طی یکسال شایدم کمتر از بین رفت

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام عزیزم بله تقریبا طی یکسال شایدم کمتر از بین رفت

عع . بخاطر دندونش یا چی بودش ؟ 

از چند وقتگی دندون در اورد ؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹
عع . بخاطر دندونش یا چی بودش ؟ از چند وقتگی دندون در اورد ؟

نه پسر من بزرگ بود فک کنم حدودای ۳-۴ سال بودش 

چندماه پیشش یه سرماخوردگی داشت من حدسم اینه بخاطر اون اینجوری شد

ولی ببینید اگه نگرانی ببرش سونوگرافی خیلی راحت بهت میگن 

من مطئنم چیزی نیست اگر نوشت لنف نود ری اکتیو اصلا جای نگرانی نداره و گاهی زود ممکنه از بین بره گاهی یکم طول بکشه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
نه پسر من بزرگ بود فک کنم حدودای ۳-۴ سال بودش چندماه پیشش یه سرماخوردگی داشت من حدسم اینه بخاطر اون ...

دختر منم سرما خورده. چی دادید خوب شد ؟