بردم دکتر سونو داد نوشت لنف نود ری اکتیو گفتن چیزی خطرناکی نیست
تا الان از بین نرفته
کسی بوده اینجوری شده باشه بعد چند وقت توده از بین رفته؟
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام خوبین شما نه غدد لنفاوی هنوز موندن و چند بار دکتر عفونی کودکان رفتیم گفتن چیزی نیست الان ...
سلام عزیزم،اگه غدد زیر گلوش ورم دارن و کوچیک نمیشن حتما ببرش متخصص گوش و حلق و بینی معاینه کنه،پسر من از پارسال زیر گردنش دوتا از غدد لنفاویش سفت وبزرگ شدن،شبا خروپف میکنه،همش مریضه،با دهن باز نفس میکشه بردمش پیش متخصص گفت باید عمل شه
سلام گلم خوبید ببخشید پسر منم الان سه سالشه و ی توده تو گردنش ک فک کنم غده لنفاویش باشه امکانش هست ع ...
سلام عزیزم بله خوب شده پسرم
بفرستید عکسشو
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلام خانوم اگ هنوز هستید وتاپیک منو میخونید جواب بدید.پسرم گلوش چرک کرده بود و سرما خوردس چندتا غده زده کناره گوشش در راستای گردنش ..دکتر سونو نوشته جواب اومده تعدادی لنف نود ری اکتیو ک بزرگترین ۱۳در۵ است و فاقد شواهد به نفع نکروز است؟یعنی چی؟ یعنی بده؟ موقع چکاپ چه آزمایشاتی از پسرتون گرفتن؟
سلام خانوم اگ هنوز هستید وتاپیک منو میخونید جواب بدید.پسرم گلوش چرک کرده بود و سرما خوردس چندتا غده ...
سلام عزیزم نگران نباشید این غدد بخاطر همون چرک گلو و مریضیشه
خودشون کوچیک میشن و از بین میرن
همین که جواب سونو ری اکتیوه ینی جای نگرانی نیست
دکتر پسر من فقط درخواست سونو داد
من بعد چندماه خودم ی چکاپ انجام دادم همون چیزایی روتین و معمولی
سلام..مرسی عزیزم.بدنش هم دونه زده میخارونه ☹️از هرکی میپرسم میگن باید بیشتر بررسی بشه.
متخصص عفونی ببریدش
ممکنه اون دونه ها بخاطر ویروسی چیزی باشه
پیش دکتر خودش بردم گفت سایزش اگ ماه بعد بزرگتر بشه باید آزمایشات دیگه هم بده😕
اون تورم اگه منطورته تو سونو زده ری اکتیو دیگه مشکل نداره و بزرگتر هم نمیشه بنظرم رفته رفته کوچیک میشه
سلام عزیزم،اگه غدد زیر گلوش ورم دارن و کوچیک نمیشن حتما ببرش متخصص گوش و حلق و بینی معاینه کنه،پسر م ...
سلام خوبید مشکل غدد لنفاوی پسرتون حل شد خواهر من 9 سالشه تقریبا یک ساله که این غدد رو داره و شبا خروپف میکنه سونو و آزمایش گفتن خوبه پسرتون چیشد عمل کردید توروخدا جواب بدید خیلی نگرانیم؟