2777
2789
عنوان

نوک بینی کج

6799 بازدید | 53 پست

سلام دوستان8روزه عمل کردم 

و هنوز رو بینیم آتل دارم 

ولی حس میکنم نوک بینیم کجه

از قبل انحراف خیلی خیلی خفیف داشتم ک اصن ب چشم نمیومد ینی هرکی میدید میگفت اصن تو انحراف نداری ولی از روزی که عمل کردم و از اتاق عمل اومدم بیرون حس کردم نوک بینیم با خط وسط لبم یکی نیست خیلی خیلی غصه میخورم ناراحتم دکترمم روزی طلب همدانه یکی از دکترای خوب همدانه، میترسم میگم نکنه بینیم کج بمونه؟ زنگ زدم از منشی پرسیدم میگه ورمه😭💔ولی مگ میشه ورم کلا کج بشه؟؟ تجربه کی داره کمکم کنید دیونه شدم عکسشم الان میزارم

اره خب ورمه.چند ماه دیگه شکل بینیت کلی فرق میکنه.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يكم كجه اما انگار يه سمت بينيت ورمش بيشتره براي همين كجه. بذار دو هفته ديگه خوب نشد برو مطبش

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

سخت بود؟ کی تونستی راحت راه بری و به کارات برسی؟

هچروزای اول چطور بود یکم بگو.هفته دیگه عمل دارم.

دردش زیاده؟ چی خوردی که کبودی نداری

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

سخت بود؟ کی تونستی راحت راه بری و به کارات برسی؟ هچروزای اول چطور بود یکم بگو.هفته دیگه عمل دارم. ...

سلام یه تاپیک دیگ اونروز گذاشتم از تجربه هام گفتم گلم راحترین عمله عالیه اصن درد نداشتم، فقط تامپون سخته، روز اول سرت یکم گیج میره نمیتونی خوب راه بری باید کمک داشته باشی، کبودم شدم الان زرد شده، آب کرفس و آب اناناس خوردم و یخ گذاشتم روچشمم، بعد۷روز تازه امروز اومدم خونه خودم ب کارام برسم

سلام یه تاپیک دیگ اونروز گذاشتم از تجربه هام گفتم گلم راحترین عمله عالیه اصن درد نداشتم، فقط تامپون ...

ممنونم.خداروشکر عزیزم مبارکت باشه.

پس خدودا یک هفته بگم مامانم بیاد پیشم.بعدش دیگه میتونم تنها باشم.و اینکه دکترم تامپون نمیزاره ازون لحاظ راحتم.خدا کنه منم راضی باشم بعده عمل

ممنونم.خداروشکر عزیزم مبارکت باشه. پس خدودا یک هفته بگم مامانم بیاد پیشم.بعدش دیگه میتونم تنها باشم ...

من از نیم رخم راضیم از روبرو راضیم از همه چی راضیم پره هامم الان چسب زده مشخص نیست ولی کاملا قرینس فقط نمیدونم چرا دماغم کج شده، اونم میگن ورمه

عزیزم چند ساعت طول کشید و کی مرخص شدی و سوند هم گذاشتن؟