2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه تا جوش خیلی بزرگ زدم دو روز دیگه هم عروسی دعوتم چیکارشون کنم؟۳۱ سالمه🥴

میتونی ضدجوش فوری تهیه کنی یا ازلایک اسید شب بزنی که التهابش بخوابه و بهتر بشه 

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.

پف میکنه صورتت که علتش میتونه به خاطر تغییرات هورمونی باشه گاهی اوقات یا به خاطر اینکه آب کم استفاده ...

پوست دستم رگه های سیاه پیدا کرده نمیدونم چطور بگم ی جوری شده زشته چیکارش کنم؟بعدم ی کم کک ومک دارم چیکار کنم برن؟

میتونی ضدجوش فوری تهیه کنی یا ازلایک اسید شب بزنی که التهابش بخوابه و بهتر بشه

ضدجوش فوری؟چه مارکی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

عزیزم من پوستم خشکه خیلیم خشکه 

دلیل این همه جوش زدنم چیه پس؟

مثلا یه جوش درمیاد روگونم سه ماه میمونه بعدش جاش قهوه ای میشه خال میشه خسته شدم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

من صورتم لک زده دوستام میگن چون ضد افتاب نمیزنی اینجوری شده 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

پوستم جای جوش و منفذ باز داره چی بزنم 

جوش جدید هم میزنم هورمونیه 

زیر چشمام هم سیاهه

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

سلام عزیزم برای لایه برداری پوستم چی بگیرم ؟ هوای تهران الودس میخام هرشب بزنم تمیز بشه

اگه پوستت خشکه شوینده ملایم بزن مثه رویوال... و لایه بردار آنزیمی ملایم مثه لاکتیک اسید تهیه کن  و بعدش حتما مرطوب کننده بزن مثل امونی و ضدافتاب رو فراموش نکنی در طول روز 

اگه پوستت چربه لایه بردار bha استفاده کن و شوینده هم بزن 

میتونی از آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین c هم استفاده کنی که برای آلودگی خوبن توی روتینت

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.