2777
2789
عنوان

نوک بینی کج

| مشاهده متن کامل بحث + 6818 بازدید | 53 پست
خدا کنه اینطوری باشه من ک دارم دیونه میشم امروز رفتم چسب عوض کردم دوباره همونطور شده

صد در صد که ورم هست .اما باید بدونی ورمت باعث انحراف شده یا واقعا انحرافه ک از الان درستش کنی وگرنه بگذره دماغ سفت بشه به دوباره کاری میرسه.باید دکترت حتما ببینه و برات ماساژ بزاره

من خودم خریدم منم بینیم استخونیه ولی ورمش زیاده داروخانه گرفتم من

دکترت کیه چرا اینقد بیخیاله.اناهیل رو باید زودتر بهت میداد.عیب نداره حالا مصرف کن ایشالا که دماغت بهتر میشه نگران نباش.۱۲ساعت یبار فک کنم باید بخوری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترت کیه چرا اینقد بیخیاله.اناهیل رو باید زودتر بهت میداد.عیب نداره حالا مصرف کن ایشالا که دماغت به ...

خسروشاهی کرمانشاه اناهیل داروی تخصصی نیست ک حتما بخوری قرصای دیگ برام نوشت یادم نیس اسمشون اناهیل خودت میتونی بخوری نخوریم مهم نی

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

صد در صد که ورم هست .اما باید بدونی ورمت باعث انحراف شده یا واقعا انحرافه ک از الان درستش کنی وگرنه ...

مرسی گل تو همین ماه میرم خبرت میکنم

خسروشاهی کرمانشاه اناهیل داروی تخصصی نیست ک حتما بخوری قرصای دیگ برام نوشت یادم نیس اسمشون اناهیل خو ...

اناهیل رو همه کسایی که جراحی بینی کردن مصرف میکنن تا حالا کسی رو ندیدم ک نخورده باشه.پون جراحی بینی بدون ورم و کبودی که نمیشه پس قرصشم واجبه.

مرسی گل تو همین ماه میرم خبرت میکنم

خوش خبر باشی عزیزم.نگران نباش همه چی خوب پیش خواهد رفت مطمعن باش.همه اول عمل به همین دردا گرفتارن استرس و افسردگی میگیرن بعده چند ماه به این روزا میخندن

خوش خبر باشی عزیزم.نگران نباش همه چی خوب پیش خواهد رفت مطمعن باش.همه اول عمل به همین دردا گرفتارن اس ...

قربونت گلم انشالله همینجوری ک تو میگی باشه