2777
2789
عنوان

نوک بینی کج

| مشاهده متن کامل بحث + 6811 بازدید | 53 پست

سلام بچها منم۲۴روزه عمل کردم از روبرو دماغم کمی متمایل به راست هست. دکترم گفته خیلی آروم به سمت مخالف بیارمش با دستم.فعلا که تغییری ندیدم البته هنوز چسب دارم دو روز دیگه برای تعویض چسب باید برم مطب ببینم خوب شده یا نه.خیلی نگرانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچها منم۲۴روزه عمل کردم از روبرو دماغم کمی متمایل به راست هست. دکترم گفته خیلی آروم به سمت مخال ...

گلم من متمایل ب چپه یعنی با حرکت دست درست میشه?

لبخند بزن به همه نزار بفهمن چه جهنمی تو سرت هست💥

عزیزم نوک بینیت الان چجوریه ی ماهه عمل کردم عکس بینیتو دیدم عینننن مال منه منم نوکش کج احساس میکنم شده همه میگن ورمه ولی خب میترسم میخام بدونم مال تو چجوری شد

چون توو ماه های اول هستیم با هر حرکتی فرم میگیره. حالا با ماساژ و اینجور چیزا اگر مشکل آنچنان پیچیده و مربوط به عمل و غضروف گذاری نباشه درست میشه.میرم مطب دکتر با یه حرکت قشنگ صافش میکنه من چون میترسم زیاد باهاش ور نمیرم.ولی این سری گفت یکم بیشتر بکشم به جهت مخالف من دیگه خیلی با ناز حرکتش میدادم.انگشت شصتت رو تکیه گاه کن و با انگشت اشاره نوک بینی رو به سمت مخالف بکش و کمی نگه دار هر روز باید انجام بدی هر دفعه چند مرتبه.

بینی من سمت چپش ورمش بیشتر هست و اینکه یکمم کج به نظر میاد بی ربط نیست.چون دکترم وقتی نگاه میکنه میگه اگر دماغت از باطن کج بخواد باشه تیغه بینیت باید کج باشه ولی تیغه صافه و بین دو ابروعه.فقط همون نوکه که با حرکت درست میشه.بعد یه سوراخ بینیم ورم داره از داخل و یکم سوراخش نسبت به راست کوچیکتره که گفت پنبه بزارم تا قرینه بشه.این عیب‌ها همه باعث شده که کجیش خیلی مشخص باشه.

بینی من سمت چپش ورمش بیشتر هست و اینکه یکمم کج به نظر میاد بی ربط نیست.چون دکترم وقتی نگاه میکنه میگ ...

نمیدونم چرا اینطوری میکنن لعنتیا

چون توو ماه های اول هستیم با هر حرکتی فرم میگیره. حالا با ماساژ و اینجور چیزا اگر مشکل آنچنان پیچیده ...

من دکترم شهر دیگس نمیتونم برم الان ای خدا

چون توو ماه های اول هستیم با هر حرکتی فرم میگیره. حالا با ماساژ و اینجور چیزا اگر مشکل آنچنان پیچیده ...

انگشت شصتمو زیر بینیم قرار بدم با انگشت اشاره ب مخالف بکشم؟

انگشت شصتمو زیر بینیم قرار بدم با انگشت اشاره ب مخالف بکشم؟

برای من صاف شده دیگه خیلی خیلی نامحسوس انحراف داره که اونم درست میشه با همین کار.

نه انگشت شصتت رو بزار بغل پره بینی که به همون سمت متمایل هیت و انگشت اشاره رو سمت مخالف بالاتر از پره بینی روی استخون تکیه گاه کن و با انگشت شصت بکش به سمتی که انحراف نداره

برای من صاف شده دیگه خیلی خیلی نامحسوس انحراف داره که اونم درست میشه با همین کار.نه انگشت شصتت رو بز ...

بینیم احساس میکنم خوب تر شده از وقتی اناهیل میخورم ورمش خوابیده 

مگه اناهیل رو از کی بهت داده؟؟ من وقتی کچ رو برداشتم بهم داد دو تا ورق خوردم گفت دیگه نمیخواد چون دماغم استخونی بود ورمم شدید نبود

اگه کجیت بخاطر ورمه یکم تحمل کنی صاف میشه. واس منم یکم سمت چپم ورم داره که نوکش به سمت راست متمایل شده بود.ولی الان خیلی از روز اولش بهتر شده 

اگه کجیت بخاطر ورمه یکم تحمل کنی صاف میشه. واس منم یکم سمت چپم ورم داره که نوکش به سمت راست متمایل ش ...

خدا کنه اینطوری باشه من ک دارم دیونه میشم امروز رفتم چسب عوض کردم دوباره همونطور شده 

مگه اناهیل رو از کی بهت داده؟؟ من وقتی کچ رو برداشتم بهم داد دو تا ورق خوردم گفت دیگه نمیخواد چون دم ...

من خودم خریدم منم بینیم استخونیه ولی ورمش زیاده داروخانه گرفتم من