2777
2789
عنوان

دو قلووووووووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 116 پست
انشالله امضاتم خوندم  انشالله دعا میکنم قدمش پر از خیرو برکت باشه مواظبه کوچولو خیلی باش😍😍ک ...

ممنون مهربونممممم😘😘😘😘همیشه برات دعا میکنم😍😘

راستی شما حدس می‌زنی جنسیت بچم چیه؟؟😁

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی از من بهت نصیحت جنسیتو تا میتونی ب کسی نگو تا موقعه زایمانت همش بگو برعکس وایساده معلوم نیس خاهش ...

حتماااا همین کار رو میکنم مهربونم😘

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
نه عزیزم خداخواست از شما چن تا بود

خدا برات نگهشون داره عزیزم 😘

مال من یه دونه بود😁

هرچی خواست خدا باشه🤲

ان شاءالله.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
ان شاءالله.

ممنون🙏

ممنون🙏

منم ممنونم 🙏

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍

@نی_نی_یار_شب  

کاربر آتیمیس _آسمان در تایپکش به من تهمت مثبت میجده زد و شما خیلی ساده ازش گذشتی فقط گفتید استارتر تایپکتو ببند. باید تایپکش رو میترکوندین. تا دیگه تکرار نکنه

واقعا که از شما انتظار نداشتم 

@نی_نی_یار_شب     کاربر آتیمیس _آسمان در تایپکش به من تهمت مثبت میجده زد و شما خیلی س ...

آمیتیس_زمستان. ببخشید اینه اسم کاریریش

@نی_نی_یار_شب     کاربر آتیمیس _آسمان در تایپکش به من تهمت مثبت میجده زد و شما خیلی س ...

استارتر لینک تاپیک رو برای من خصوصی بفرستید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

استارتر لینک تاپیک رو برای من خصوصی بفرستید

بلد نیستم   ولش کن میسپرمش به خدا 

آمیتس_زمستان منظورتونه؟ رسیدگی شد

بله. ممنون🙏