2777
2789
عنوان

دو قلووووووووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 116 پست

ان شالله هموني ك دلت ميخواد بشه 🙏🏻🥰

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهییی قشنگممم خدا اونطوری ک دوس داری و سالم و سر خال و کپل و مپل بهت بدع خوشگل خانوم من جلوگ ...

چقدر منو همسرم هستین شما😅💔

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ان شاءالله دختره،       یه دختره همه چی تموم    

هرچی خواست خدا باشه🤲

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ایشالله به حق امام زمان به حاجتت میرسی🥰😍🤩

فدات بشم عزیزم😘😘

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ان شالله هموني ك دلت ميخواد بشه 🙏🏻🥰

فدات عزیزم😘

انشاءالله عزیز دلمممم

ممنون خوشگلم😘

من روز موعدم ۳هزار بود و دوقلو بود

پس من قطعا یه قلوه😂

عزیزم چیشد صدایه قلبشو شنیدی وروجکوو؟😍😍😍

سلام عزیزم. قلبش تشکیل شده بود😍😍ولی صداشو نشنیدم گفت خیلی کوچولوعه اشعه براش خطرناکه😁

سلام عزیزم. قلبش تشکیل شده بود😍😍ولی صداشو نشنیدم گفت خیلی کوچولوعه اشعه براش خطرناکه😁

ای جونممم مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم بقلش بگیری برا منم دعا کن این ماه جواب بگیرم خیلی چشم انتظارممم حامله ای برا منم دعا کن♥️

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
ای جونممم مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم بقلش بگیری برا منم دعا کن این ماه جواب بگیرم خیلی چشم انتظا ...

فدات بشم گلم😍😍😍😍

انشاالله به حق حضرت محمد به زودی باردار بشی عزیزم😘😘😘😘

فدات بشم گلم😍😍😍😍 انشاالله به حق حضرت محمد به زودی باردار بشی عزیزم😘😘😘😘

انشالله

امضاتم خوندم 

انشالله دعا میکنم قدمش پر از خیرو برکت باشه مواظبه کوچولو خیلی باش😍😍کارایه سنگین نکن خیلی استراحت کن زیاد. سرپا نایست خلاصه خیلی مواظب باش هدیه ای ک خدا بهت داده رو همیشه شکر کن قربونه خدا برم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

ولی از من بهت نصیحت جنسیتو تا میتونی ب کسی نگو تا موقعه زایمانت همش بگو برعکس وایساده معلوم نیس خاهش میکنم ب کسی نگو خدا از چشم بد و نفسی ک مردم داره خبردار نیس مواظب باش

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍