2777
2789
عنوان

دو قلووووووووو😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2180 بازدید | 116 پست

ان شالله هموني ك دلت ميخواد بشه 🙏🏻🥰

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی قشنگممم خدا اونطوری ک دوس داری و سالم و سر خال و کپل و مپل بهت بدع خوشگل خانوم من جلوگ ...

چقدر منو همسرم هستین شما😅💔

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
ان شاءالله دختره،       یه دختره همه چی تموم    

هرچی خواست خدا باشه🤲

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ایشالله به حق امام زمان به حاجتت میرسی🥰😍🤩

فدات بشم عزیزم😘😘

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
ان شالله هموني ك دلت ميخواد بشه 🙏🏻🥰

فدات عزیزم😘

انشاءالله عزیز دلمممم

ممنون خوشگلم😘

من روز موعدم ۳هزار بود و دوقلو بود

پس من قطعا یه قلوه😂

عزیزم چیشد صدایه قلبشو شنیدی وروجکوو؟😍😍😍

سلام عزیزم. قلبش تشکیل شده بود😍😍ولی صداشو نشنیدم گفت خیلی کوچولوعه اشعه براش خطرناکه😁

سلام عزیزم. قلبش تشکیل شده بود😍😍ولی صداشو نشنیدم گفت خیلی کوچولوعه اشعه براش خطرناکه😁

ای جونممم مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم بقلش بگیری برا منم دعا کن این ماه جواب بگیرم خیلی چشم انتظارممم حامله ای برا منم دعا کن♥️

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
ای جونممم مبارکت باشه عزیزم انشالله سالم بقلش بگیری برا منم دعا کن این ماه جواب بگیرم خیلی چشم انتظا ...

فدات بشم گلم😍😍😍😍

انشاالله به حق حضرت محمد به زودی باردار بشی عزیزم😘😘😘😘

فدات بشم گلم😍😍😍😍 انشاالله به حق حضرت محمد به زودی باردار بشی عزیزم😘😘😘😘

انشالله

امضاتم خوندم 

انشالله دعا میکنم قدمش پر از خیرو برکت باشه مواظبه کوچولو خیلی باش😍😍کارایه سنگین نکن خیلی استراحت کن زیاد. سرپا نایست خلاصه خیلی مواظب باش هدیه ای ک خدا بهت داده رو همیشه شکر کن قربونه خدا برم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

ولی از من بهت نصیحت جنسیتو تا میتونی ب کسی نگو تا موقعه زایمانت همش بگو برعکس وایساده معلوم نیس خاهش میکنم ب کسی نگو خدا از چشم بد و نفسی ک مردم داره خبردار نیس مواظب باش

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍