2777
2789
عنوان

مامان هیچ وقت نفهمیدی🫠😭

297 بازدید | 16 پست

هیچ وقت نفهمیدی چه بلایی سر من اومد

میشینی فیلم ها رو نگاه میکنی دریغ از اینکه سرنوشت من یه پا فیلم بود 

پای همین سریال ب اوا توپید ک چرا ب سیاوش نگفته و داره پنهان کاری میکنه 

تو خودت مگه فهمیدی چرا کسی که عشق زندگیم بود.همسرم بود ترکم کرد و من خودمو کشتم

حتی انقدر مغرور بودی که از پسره نپرسیدی چی شد ک تموم شد 

من الان دارم ازدواج میکنم با کسی ک بهترینه برام 

ولی دوست داشتم تو منو میفهمیدی مامان 

من الان اون چیزیم ک میخوای 

ولی ای کاش میمردم و اون خفت رو تحمل نمیکردم مامان

همیشه یه وقتایی دوست دارم خودمو بکشم

چون هیچ چیزی برام اتفاقی ک افتاده رو جبران نمیکنه 

ای کاش نجاتم نمیدادی...

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

🫂🫂🫂الهی به دلت آرامش بیاد

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم❤️

قلبونت برم عزیزم🫂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بمن چند سال پیش تجاوز شد و من ب نامزد سابقم گفتم اون هم چون این موضوع رو فهمید با بی رحمی ازم جدا شد

یعنی این موضوع رو مامانتون نمیدونه. شاید هم از شوهرت پرسیده روش نشده بگه چیزه دیگه‌ای گفته.

امیدوارم خوشبخت بشی با فهمیدن این موضوع چیزی درست نمیشه شاید بدتر هم بشه بهتره این راز برای خودت حفظش کنی.

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
یعنی این موضوع رو مامانتون نمیدونه. شاید هم از شوهرت پرسیده روش نشده بگه چیزه دیگه‌ای گفته. امیدوارم ...

یبار ب شوخی بهش گفتم 

اصلا براش مهم نبود!!! 

نه چیزی نپرسیده .چون خیلیییییییییییییی التماسش کردم ولی براش مرگ و زندگیم فرقی نداشت 

ازون زمان ۲ سال میگذره و اینبار با پسر عموم نامزد کردم

دیگه نمیخوام به این چیزی بگم 

گذشتم مال خودمه ...من ک گناهی نداشتم

یبار ب شوخی بهش گفتم اصلا براش مهم نبود!!! نه چیزی نپرسیده .چون خیلیییییییییییییی التماسش کردم ولی ب ...

اره عزیزم به کسی نگو چون بعدا میکوبن تو سرت انشاءالله خوشبخت بشی.😘

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
تجاوز چطور اتفاق افتاد؟البته اگه دوست نداری نگو عزیز

گول خوردم . البته خودم مقصر بودم . فکر میکردم اگه برم خونش مثل آدمای متمدن قراره حرف بزنیم 

مادرمم میدونست میرم خونه ی پسره . 

چون گفته بود قصد ازدواج داره و پزشک بود مادرم هوایی شده بود . گفت برو باهاش دوست شو بشناسیش