ساحلش مدیر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 955 عنوان پرولاکتین و تیروئید | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست خانوما کیا کم کاری تیروئید داشتن قبل بارداری؟ میخواستم اقدام کنم چکاب دادم کم کاری دارم دکتر گف باید دو سه ماه صبر کنی خوب شی بعدپرولاکتین و کم کاری تیروئید بهم ربطی دارن کسی میدونه؟😔 1401/07/30 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلش مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 955 ترس نداره ک اصلاح سبک کن پرولاکتین میاد پایین خواب درست کن ورزش کن و استرستو کنترل کن من بدون دارو ف ... فعلا دکترم نوشته برم پیش یه فوق تخصص غدد ببینم اون چی میگه
aaaaaana عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 2451 من تیروئید دارم زیر نظر دکتر یک ماهه نرمال شدمو یک ماه بعدش باردارنترس هر چی که خدا بخاد!!خدا که بد نمیخاد!!
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31904 برو دکتر غددبرا کم کاری قرص میخوری اوکی شد اجازه بارداری میده خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ساحلش مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 955 اگه از تیرویید میترسی اصلا حامله نشو.. وقتی باردار بشی هر روز یه مسئله جدید داری.. کمردرد دل درد خست ... همه چیم اوکیه فقط مشکل تیروئیدو دکتر بهم گف برم پیش دکتر غدد فعلا باید ببینم دکتر غدد نظرش چیه
ساحلش مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 955 من تیروئید دارم زیر نظر دکتر یک ماهه نرمال شدم و یک ماه بعدش باردار نترس الهی شکر🥺
محیا_خانم1 عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15869 مگه نمیگن تا آخر عمر باید قرص بخوری؟ نه بابا کی گفته.. فقط باید تحت نظر باشی.. هر شش ماه آزمایش خون بدی.. من الان سالهاست نمیخورم دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
_golbano عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1618 ترس نداره ک اصلاح سبک کن پرولاکتین میاد پایین خواب درست کن ورزش کن و استرستو کنترل کن من بدون دارو ف ... میشه بهم بگی اصلاح سبک چیه ؟هرجادمیرم میگن خریدنیه باید هزینه بپردازی...خوابتو چقدر کردی شما؟؟ خدایی هست...
دخملشیطون عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 3363 نه بابا کی گفته.. فقط باید تحت نظر باشی.. هر شش ماه آزمایش خون بدی.. من الان سالهاست نمیخورم خب خداروشکر😍😍😍 ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
70_shadow عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1334 وای عزیزم خدا کنه ینی داغونم چون دیدم دوستم باردار نمیشد بخاطرش😭 پرولاکتین و تیروییدت چنده بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
ساحلش مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 955 میشه بهم بگی اصلاح سبک چیه ؟ هرجادمیرم میگن خریدنیه باید هزینه بپردازی... خوابتو چقدر کردی شما؟؟ شما هم پوستت و موهات خشکه و کم اشتهایی؟ اضافه وزن خفیفم داری؟
ساحلش مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 955 پرولاکتین و تیروییدت چنده پرولاکتینمو نمیدونم ولی تیروئیدم ۶ و نیمه زیاده؟؟
omahbanoo عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 4941 میشه بهم بگی اصلاح سبک چیه ؟ هرجادمیرم میگن خریدنیه باید هزینه بپردازی... خوابتو چقدر کردی شما؟؟ برو پیج فلورا تاجیک لایوهاشو گوش کن رایگان گداشته.برای خواب هم این ساعتا گوشی بزار کنار شب قبل ۱۱بخواب صبح زود بیدارشو
70_shadow عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 1334 پرولاکتینمو نمیدونم ولی تیروئیدم ۶ و نیمه زیاده؟؟ نه توی دوماه میاد پایین با دارو. بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi