2777
2789
عنوان

پرولاکتین و تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 27 پست
ترس نداره ک اصلاح سبک کن پرولاکتین میاد پایین خواب درست کن ورزش کن و استرستو کنترل کن من بدون دارو ف ...

فعلا دکترم نوشته برم پیش یه فوق تخصص غدد ببینم اون چی میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از تیرویید میترسی اصلا حامله نشو.. وقتی باردار بشی هر روز یه مسئله جدید داری.. کمردرد دل درد خست ...

همه چیم اوکیه فقط مشکل تیروئیدو دکتر بهم گف برم پیش دکتر غدد فعلا باید ببینم دکتر غدد نظرش چیه

مگه نمیگن تا آخر عمر باید قرص بخوری؟

نه بابا کی گفته.. فقط باید تحت نظر باشی.. هر شش ماه آزمایش خون بدی.. من الان سالهاست نمیخورم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ترس نداره ک اصلاح سبک کن پرولاکتین میاد پایین خواب درست کن ورزش کن و استرستو کنترل کن من بدون دارو ف ...

میشه بهم بگی اصلاح سبک چیه ؟

هرجادمیرم میگن خریدنیه باید هزینه بپردازی...

خوابتو چقدر کردی شما؟؟

خدایی هست...
نه بابا کی گفته.. فقط باید تحت نظر باشی.. هر شش ماه آزمایش خون بدی.. من الان سالهاست نمیخورم

خب خداروشکر😍😍😍

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
وای عزیزم خدا کنه ینی داغونم چون دیدم دوستم باردار نمیشد بخاطرش😭

پرولاکتین و تیروییدت چنده

بدین رواق زبرجد نوشته اند به زر،،،که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند😉🥰Turk qizi
میشه بهم بگی اصلاح سبک چیه ؟ هرجادمیرم میگن خریدنیه باید هزینه بپردازی... خوابتو چقدر کردی شما؟؟

شما هم پوستت و موهات خشکه و کم اشتهایی؟ اضافه وزن خفیفم داری؟

میشه بهم بگی اصلاح سبک چیه ؟ هرجادمیرم میگن خریدنیه باید هزینه بپردازی... خوابتو چقدر کردی شما؟؟

برو پیج فلورا تاجیک لایوهاشو گوش کن رایگان گداشته.برای خواب هم این ساعتا گوشی بزار کنار شب قبل ۱۱بخواب صبح زود بیدارشو