2777
2789
عنوان

پرولاکتین و تیروئید

287 بازدید | 27 پست

خانوما کیا کم کاری تیروئید داشتن قبل بارداری؟ میخواستم اقدام کنم چکاب دادم کم کاری دارم دکتر گف باید دو سه ماه صبر کنی خوب شی بعد

پرولاکتین و کم کاری تیروئید بهم ربطی دارن کسی میدونه؟😔

ربطی که نمیدونم ولی من دو تاشو داشتم... برای تیروئیدم لووکسین میخوردم برای پرولاکتینم کابرگولین

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی که نمیدونم ولی من دو تاشو داشتم... برای تیروئیدم لووکسین میخوردم برای پرولاکتینم کابرگولین

علائم کم کاریت چی بود؟

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

دوستمم هردورو داشت برا همین باردار نمیشد خیلی نگرانم از هر چی میترسیدم سرم اومد🥲

وای منو لایک کن گمت نکنم  منم قصد بارداری دارم هنوز اقدام نکردم  پرولاکتین وکم کاری تیرو ...

خدا کنه خوب شیم دوستم دوسال منتظر موند کم کاری و پرولاکتین داشت🥲

علائم کم کاریت چی بود؟

یادم نیست خواهر.. سر بارداری قبلیم بود سال ۹۴.. الان سالهاست اوکی شدم خدا رو شکر

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
دوستمم هردورو داشت برا همین باردار نمیشد خیلی نگرانم از هر چی میترسیدم سرم اومد🥲

ترس نداره ک اصلاح سبک کن پرولاکتین میاد پایین خواب درست کن ورزش کن و استرستو کنترل کن من بدون دارو فقط با تنطیم خواب پرولاکتینمو نرمال کردم تیروییدم ۲ماه داروبخوری درست میشه استرس الکی نگیر

یادم نیست خواهر.. سر بارداری قبلیم بود سال ۹۴.. الان سالهاست اوکی شدم خدا رو شکر

مگه نمیگن تا آخر عمر باید قرص بخوری؟

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...

اگه از تیرویید میترسی اصلا حامله نشو.. وقتی باردار بشی هر روز یه مسئله جدید داری.. کمردرد دل درد خستگی ضعف من که سر اولی دیابت بارداری دلشتم روزی دوبار انسولین میزدم