2777
2789
عنوان

روانشناسا بیاید بی زحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست
خیلی حرفتون زیبا و قشنگ بود✌🏻👌جسارتا شما کتابی هم خوندید؟

کتاب اره هرچی دم دستم میومد میخوندم :) اما بیشتر روزگار بهم با ازمون و خطا یاد داد 

از سری کتابای خوب کتاب نیمه تاریک وجود  از دبی فورد 

شفای کودک درون ...دیگه بقیش حضور ذهن ندارم

از کتابایی مثل راز و ازین روانشناسی های زرد متتفرم :)قبلا فک میکردم خوب اما بعد فهمیدم برای من چرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم تا زمانی که نیاز به دیده شدن و تایید دیگران به این تغییر دارید یعنی مسیر درستی نرفتین...

اما اگر این افراد خانواده باشن چی؟اگر کسی باشه که همه جوره کمک و حمایتت کرده اما تو بهش ظلم کردی چی؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
اما اگر این افراد خانواده باشن چی؟اگر کسی باشه که همه جوره کمک و حمایتت کرده اما تو بهش ظلم کردی چی؟

حتما شده که باباتون مامانتون خواهر برادر همه اونایی که الان نگران هستید که از شما رنجیدند بشما یه ظلمی هرچند کوچیک کرده باشند تحقیر کرده باشند توهین کرده باشند نه در حد شدید ولی بلاخره در حد کم که بوده

میخوام بگم شما بازم اونارو دوست داری شما بازم با اون رفتارا عاشقشون هستی و کینه به دل نگرفتی 

اون چرا باید کینه به دل بگیرن؟رابطه خونی مثل یه طناب که همیشه تا ابد بهم وصلتون کرده :)

انقدر نگران نباش اگر خجالت نمیکشی اگر رابطه عاطفیت خوب زبونی دلجویی کن اگر نمیتونی کافیه از همین ثانیه فقط هرجا کمک میخوان بهشون کمک کنی کنارشون بشینی به حرفاشون گوش کنی لبخند بزنی بگی بخندی 

باور کن همینا بهشون میگه شما اون ادم سابق نیسی

یه جمله معروف و حتی کلیشه ای هست که میگه انسان جایز الخطاست من حس میکنم خیلی ها بهش تکیه میکنن برای جبران خبط های احتمالیشون اما من میگم انسان ممکن الخطاست...پس باید دست برداری از سرزنش کردن خودت این باعث میشه خودت پیش خودت از اعتبار ساقط بشی ...خانواده اساس با ارزشی به حساب میاد

کدوم فرزندی  کم لطفی نکرده در حق خانواده ش؟؟

کی میتونه همچین ادعایی کنه؟؟

شما اگر خودت رو باور کرده باشی شک نکن خانواده هم باورت میکنن...تاحالا سعی کردی در مورد گذشته صحبت کنی باهاشون؟؟

من از قضا یه مکالمه ی عجیب با مادرم داشتم امروز

بهش گفتم بابت تمام اشتباهاتی که گردن نگرفتم ازت معذرت میخوام

گفت بابت پذیرفتنت ازت ممنونم

همینقدر کوتاه

اما حال من رو خوب کرد و احتمالا حال مامانم رو..

آن خط سوم منم...
یه جمله معروف و حتی کلیشه ای هست که میگه انسان جایز الخطاست من حس میکنم خیلی ها بهش تکیه میکنن برای ...

چه عالی😍خیلی خوشحالم که تجربه ی افراد بزرگ و منطقی رو مثل شما میخونم

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
حتما شده که باباتون مامانتون خواهر برادر همه اونایی که الان نگران هستید که از شما رنجیدند بشما یه ظل ...

بله واقعا حرفاتون خیلی قشنگ و به دل نشینن.خیلی بهم قوت قلب میدین.توی رابطه عاطفیم طرفم باز بهم فرصت داده اما ازم میترسه و هنوز کاملا اعتماد نکرده بهم.هنوز فکر میکنه من اون آدم قبل ام.بهم اینارو نمیگه اما من میفهمم

بله واقعا حرفاتون خیلی قشنگ و به دل نشینن.خیلی بهم قوت قلب میدین.توی رابطه عاطفیم طرفم باز بهم فرصت ...

ببین اگر یه زمان طولانی گذشت و ادم ها باورت نکردند بدون اونا خودشون رو زدند به خواب و شما هرچی صداشون بزنی بیدار نمیشن 

بعضی ادما برای رفتارشون برای رفتنشون دنبال بهانه ان یه بهانشون این میشه تو فلان روز فلان کارو کردی

براهمون بهت گفتم عزیزم یه ادم منطقی خیلی زود میفهمه تغییر کردین

بشرطی که تغییر بخشی از شما باشه مثل نفس کشیدن مثل غذا خوردن 

مثلا اگر تغییر کردین که هرروز ورزش کنید نباید مدام رو ترازو باشید این یعنی تغییر ابزار نه روتین زندگیتون

بعد شما از خودت توقع غول چراغ جادو نداشته باش خودت رو تحت فشار نزار یه شاخه درخت که سال ها کج رشد کرده بخوای یهو عوضش کنی مسیرشو عوض کنی ممکن بشکنه ممکن خسته بشید دلسرد بشید

نه خودتون نه بقیه باید ازشما انتظار بیجا داشته باشند

اما سعی کن تا حد ممکن جبران کنی (درحد توانت)

ببین اگر یه زمان طولانی گذشت و ادم ها باورت نکردند بدون اونا خودشون رو زدند به خواب و شما هرچی صداشو ...

واقعا نوشته هاتون فوق العاده ان✌🏻👌🌹واقعا ممنونم که انرژی میذارین و اینهمه از تجربیاتتون میگید.البته اینو بگم همشون حتی فردی که باهاش ارتباط عاطفی داشتم برای بار ۱۰۰۰۰۰۰۰ بار بهم فرصت داده.بهم نمیگن اما میدونم پیش خودشون میگن این هنوز اون آدم قبلیه

واقعا نوشته هاتون فوق العاده ان✌🏻👌🌹واقعا ممنونم که انرژی میذارین و اینهمه از تجربیاتتون میگید.الب ...

ممنونم لطف داری امیدوارم روزی خودت ادامه این زنجیرباشی به یکی که نیاز داره حس خوب بدی💕💕

ممنونم لطف داری امیدوارم روزی خودت ادامه این زنجیرباشی به یکی که نیاز داره حس خوب بدی💕💕

امیدوارم لایقش باشم😍🙏🏻شاید باورتون نشه من افسردگی خیلی بدی داشتم.متاسفانه تجربه خودکشی داشتم و کار و رابطه عاطفیمو از دست دادم.الان همه یه فرصت دادن بهم اما هنوز اونقدرا اعتمادی ندارن...دوس دارم همه چیو درست کنم

امیدوارم لایقش باشم😍🙏🏻شاید باورتون نشه من افسردگی خیلی بدی داشتم.متاسفانه تجربه خودکشی داشتم و کا ...

سرزنشتون نمیکنم چون ما همه فعلا تو این شرایط افسرده هستیم کافیه چندتا مشکل دیگم سوارش بشن میشه غوز بالاغوز

اما بدون هیچ چیز ارزش خودکشی نداره همه اون ادمایی که بخوای ازشون انتقام بگیری که مثلا عمگین بشن نهایت یماه غمگینن بعد یادشون میره فلانی وجود داشته

پس دست بزار زوانوهات بلند شو 

اونی که سنگریزه برمیداره کم کم قوی میشه تخته سنگ برداره

به گذشته نگاه کن کجاها قوی بودی اونا برات میشن محرک و سوخت حرکتت

مثلا یبار راهنمایی بودی درس خوندی نمره اول کلاس شدی

یا مثلا یبار یه حرفی زدی دوستت لبخند زده

یا مثلا یبار به یه ادم محتاج کمک کردی

اینجا ها مثل یه ادم قوی رفتار کردی حالا بگو من همون ادمم بازم میتونم اما درحد منطقی!!!!(یه ماهی هرچقدر بگه میتونم میتونم پرواز کنم هیچ وقت پرواز نمیکنه)

از خودت انتظارات بیجا نداشته باش!!!منطقی باش

برات بهترینارو ارزو دارم 💕💞