2777
2789
عنوان

از هفته چندم بارداری برم ..

448 بازدید | 32 پست

خانوما من تازه بی بیم مثبت شده 

فک کنم تو سه هفته باشم 

از هفته چندم باید برم دکتر 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بتا بده هفته شیش هفت برو سونو قلب بنویسه 

اوکی یعنی زودتر هفته شیش لازم نیست برم

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

برای تشکیل قلبش که هفته شش وهفتم میرن اما زودتر برو قرص فولیک اینا برات بنویسه وکمبود ویتامین نداشته باشی وچنتا ازمایش دیگه

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
همین حالا میتونی بری چیزای مقوی بت بده و آزمایش بتا

ممنون عزیزم 

اوکی یعنی زودتر هفته شیش لازم نیست برم

قبل بارداری سه ماه فولیک میخورن وازمایش میرن اینا رو انحام دادی یا بارداریت یهویی بوده؟ 

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
سه هفته؟؟؟؟ چند روز ازپریودت گذشته؟؟؟

یه هفته عادتم تموم شد روز دوم بی بی مثبت شد