2777
2789
عنوان

از هفته چندم بارداری برم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 32 پست
مبارکه عزیزم برامنم دعاکن مثبت شم این ماه

انشالله که از شما مثبت بشه من بعد شیش ماه شد خیلی سخته انتظار 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای تشکیل قلبش که هفته شش وهفتم میرن اما زودتر برو قرص فولیک اینا برات بنویسه وکمبود ویتامین نداشته ...

مرسی عزیزم 

چون میخواستیم وقت بگیرم گفتم زود نباشه 

اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون می‌خنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
یه هفته عادتم تموم شد روز دوم بی بی مثبت شد

اگه منظورت اینه یه هفته تاخیر داری پس تو ۵ هفته ای

برو تحت نظر متخصص

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤

خانوما من تقریبا مطمعنم که ۵ روز مونده به پریودیم نطفه بسته شده.

من چندم برم آزمایش؟

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

قبل بارداری سه ماه فولیک میخورن وازمایش میرن اینا رو انحام دادی یا بارداریت یهویی بوده؟ 

فولیک اسید.و اینا رو خوردم 

ازمایشم دو ماه پیش دادم که مشکلی نداشتم 

مبارکه ان شاءالله به سلامتی. بری بهتره ساک رو می بینن واینکه قطب جنینی هست یا نه 

ممنون بابت تبریک و جواب

اگه منظورت اینه یه هفته تاخیر داری پس تو ۵ هفته ای برو تحت نظر متخصص

واقعا 

چطوری حساب کردی 

میشه لطفاً توضیح بدی

خانوما من تقریبا مطمعنم که ۵ روز مونده به پریودیم نطفه بسته شده. من چندم برم آزمایش؟

باید تا عادت ماهانه بعدی صب کنی چون زوتر بری جواب درست نمگیری

واقعا  چطوری حساب کردی  میشه لطفاً توضیح بدی

ببین از اولین روز اخرین پریودت حساب میشه

مثلا اگه شما بیست و سوم شهریور پریود شدی

الان سی مهر ۵ هفتت میشه

از بیست و سوم شهریور تا بیست و سوم مهر ۴ هفته

از بیست و سوم تا سی ام هم یک هفته

میشه ۵ هفته

دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤

ازمایش خون بده من فرداش رفتم دکتر برام هفته شش یا هفت سونو قلب نوشته بود اسفید فولیک و ویتامین دی هم مینویسه همون اول باید شروع کنی رابطه و کار سنگینم نکنیا ۔اوایل مهمه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
ببین از اولین روز اخرین پریودت حساب میشه مثلا اگه شما بیست و سوم شهریور پریود شدی الان سی مهر ۵ هف ...

هر 28 روز یک ماه حساب میشه ماه های تابستون 31 روز هست ایشون 5 هفته و سه روز هست

هر 28 روز یک ماه حساب میشه ماه های تابستون 31 روز هست ایشون 5 هفته و سه روز هست

بله درسته

ببین از اولین روز اخرین پریودت حساب میشه مثلا اگه شما بیست و سوم شهریور پریود شدی الان سی مهر ۵ هف ...

مرسی عزیزم که توضیح دادی