نفسmf مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 942 عنوان از هفته چندم بارداری برم .. | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 32 پست خانوما من تازه بی بیم مثبت شده فک کنم تو سه هفته باشم از هفته چندم باید برم دکتر اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔 1401/07/30 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نفسmf مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 942 مبارکه عزیزم برامنم دعاکن مثبت شم این ماه انشالله که از شما مثبت بشه من بعد شیش ماه شد خیلی سخته انتظار اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
nنازلی عضویت: 1400/02/20 تعداد پست: 12116 زودترم بری هیچی نمیدن چون اول باید قلب تشکیل بشه بعد یه چکاپ کامل مینویسن برای هفته ۸
نفسmf مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 942 برای تشکیل قلبش که هفته شش وهفتم میرن اما زودتر برو قرص فولیک اینا برات بنویسه وکمبود ویتامین نداشته ... مرسی عزیزم چون میخواستیم وقت بگیرم گفتم زود نباشه اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
baran6770 عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2212 یه هفته عادتم تموم شد روز دوم بی بی مثبت شد اگه منظورت اینه یه هفته تاخیر داری پس تو ۵ هفته ایبرو تحت نظر متخصص دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
دخترآبادی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3709 خانوما من تقریبا مطمعنم که ۵ روز مونده به پریودیم نطفه بسته شده.من چندم برم آزمایش؟ شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
نفسmf مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 942 قبل بارداری سه ماه فولیک میخورن وازمایش میرن اینا رو انحام دادی یا بارداریت یهویی بوده؟ فولیک اسید.و اینا رو خوردم ازمایشم دو ماه پیش دادم که مشکلی نداشتم اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
نفسmf مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 942 مبارکه ان شاءالله به سلامتی. بری بهتره ساک رو می بینن واینکه قطب جنینی هست یا نه ممنون بابت تبریک و جواب اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
نفسmf مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 942 اگه منظورت اینه یه هفته تاخیر داری پس تو ۵ هفته ای برو تحت نظر متخصص واقعا چطوری حساب کردی میشه لطفاً توضیح بدی اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
نفسmf مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 942 خانوما من تقریبا مطمعنم که ۵ روز مونده به پریودیم نطفه بسته شده. من چندم برم آزمایش؟ باید تا عادت ماهانه بعدی صب کنی چون زوتر بری جواب درست نمگیری اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔
baran6770 عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2212 واقعا چطوری حساب کردی میشه لطفاً توضیح بدی ببین از اولین روز اخرین پریودت حساب میشهمثلا اگه شما بیست و سوم شهریور پریود شدیالان سی مهر ۵ هفتت میشهاز بیست و سوم شهریور تا بیست و سوم مهر ۴ هفتهاز بیست و سوم تا سی ام هم یک هفتهمیشه ۵ هفته دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10360 ازمایش خون بده من فرداش رفتم دکتر برام هفته شش یا هفت سونو قلب نوشته بود اسفید فولیک و ویتامین دی هم مینویسه همون اول باید شروع کنی رابطه و کار سنگینم نکنیا ۔اوایل مهمه خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
سیب1402 عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2148 ببین از اولین روز اخرین پریودت حساب میشه مثلا اگه شما بیست و سوم شهریور پریود شدی الان سی مهر ۵ هف ... هر 28 روز یک ماه حساب میشه ماه های تابستون 31 روز هست ایشون 5 هفته و سه روز هست
سیب1402 عضویت: 1401/07/16 تعداد پست: 2148 تقویم زایمان و سرچ کن تاریخت و بزن بهت میگه دقیق چند روز بارداری
baran6770 عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2212 هر 28 روز یک ماه حساب میشه ماه های تابستون 31 روز هست ایشون 5 هفته و سه روز هست بله درسته دختر قشنگم❤بارانِ من❤تو بهترین معجزه خدایی واسه من و بابایی بعد از ۸ سال❤خدایا شکرت❤
نفسmf مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 942 ببین از اولین روز اخرین پریودت حساب میشه مثلا اگه شما بیست و سوم شهریور پریود شدی الان سی مهر ۵ هف ... مرسی عزیزم که توضیح دادی اگر رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون ؛پس چرا این همه آدم داریم که لبشون میخنده اما دلشون خون جناب سعدی ،💔💔