2777
2789
عررررر تا حالا زاییدی؟؟؟؟؟؟

اره گلم ۲۲ ساعت درد زایمان طبیعی کشیدم بعد اورژانسی سزارین شدم

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم متاهلم یه پسر یک و ۳ ماهه فک کنم دوباره باردارم دعا کنید باردارباشم ممنونم ازتون 

عزيززززم ماشاءالله بهت ان شاءالله اگ خيري واست باشه باردار باشي   

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
مهدکودک میخای باز کنی چ خبرررره 😂😂😂🤝

تا حالا یدونه قرص جلوگیری نخوردم یه بچه یکساله ۳ ماهه دارم هرشب نمیخابه🥲

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
میشه بیشتر بگی ازش  من ترس شدیدی دارم

از همون لحظه که تست مثبت میشه یه شور و شوقی افتاد تو دلم دوست داشتم به همه خبر بدم ولی فقط به مامانم و شوهرم گفتم هر روز که میگذره محبتت بهش بیشتر میشه یه زندگی جدید داخل بدنت شکل میگیره هر لحظه حسش میکردم تا الان هم که کنارم جونم به‌جونش بسته است از هر چی تو زندگی بگذرم از تکه وجودم هرگز ❤️ الآنم واسه دومی باردارم دوباره همون حس دوباره همون عشق ❤️ دعا کنید همه چی خوب پیش بره

امشب همسرم اسم بچه رو اورد من مخالفت کردم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم

چند وقته ازدواج كردي

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
عزيززززم ماشاءالله بهت ان شاءالله اگ خيري واست باشه باردار باشي    

مممنونم عزیزم فدای شما💋💋

اره گلم ۲۲ ساعت درد زایمان طبیعی کشیدم بعد اورژانسی سزارین شدم

خوشبحالت بازم اون مرحله افتضاح بیرون اومدن تجربه نکردی زایمان طبیعی وحشتناکه واقعا،،برام عجیب بود ارزوت😂👌

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️