2777
2789
من 1200کیلومتر از خانواده م دورم قلبم به کاراش به درد میاد همسر من اعتیاد داره کلی زندگیمون بخاطر ای ...

منم خانواده ام ازم خیلی دورن.غریب افتادم بین این بی وجدان ها.ب خدا روزی نیست ک ب جدایی فکر نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا زمینگیر کنه همچین مادرشوهرایی رو ان شاءالله عزا و بدبختی و خونه خرابی دختراشون رو ب چشم ببیننماه ...

برات 100تا صلوات میفرستم خدا کمکت کنه عزیزم هر چی خیر برات پیش بیاد 

منم خانواده ام ازم خیلی دورن.غریب افتادم بین این بی وجدان ها.ب خدا روزی نیست ک ب جدایی فکر نکنم

بخاطربچمون نمیتونیم😭😭

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
تا پای طلاق رفتم میدونه خودش ولی چون میدونه با ی شوهر مصرف کننده بخاطر بچم ول نکردم برم داره هی بهم ...

نگرانی تون برای بچه که کلا اشتباه بوده ،چون حضانتش باخودتون هست و بعدش هم سرپرستیش با شما میشه و نفقه اش هم باید باباش بده بهتون

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
چی میخوام از جون زندگی ما من همسرم هروئین و شیشه مصرف میکنه بچه ی خودشو نتونست تربیت کنه منو بد بخت ...

مادری که اینا باشن بچشون از این بهتر نمیشه مادرشوهر من که بدیهای پسرشم از چشم من میبینه اینقدر آشغاله حد نداره. سیگارو تریاک میکشه خیانت میکنه همه جور گوهی خورده تا الان 

نگرانی تون برای بچه که کلا اشتباه بوده ،چون حضانتش باخودتون هست و بعدش هم سرپرستیش با شما میشه و نفق ...

میدونم ولی اینقد بهم فشار اورده واسه بچم همش استرس دارم

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
🥺💔

به مادرش رفته. پدرو مادرشم مصرف کننده ان ولی گردن نمیگیرن.خودشونو پاک میدونن معتقدن من پسرشونو به این راها کشوندم در صورتی که از مجردی همه جور گوهی خورده. میگن چون تو زنشی تقصیر توعه. مادرش از اون زناس که هم شوهر داره هم عاشق عشق قدیمیشه حتی شنیدم برا دیدنش میره. مادرو پسر دروغ زیاد میگن. 

میدونم ولی اینقد بهم فشار اورده واسه بچم همش استرس دارم

شما پس زیاد فشار اورده شماخانما راه زیاد دارین با اقدامات راه برای فشار اوردن اساسی و آدم کردن مردها دارین،جای نگرانی نداره

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

فکرمیکنی الان اون مادرش دلش خون نیست که پسرش اعتیاد داره 

شایدنیتشون خیره ومیخوان پسرشون نجات پیدا کنه 

کاش بجای توجه کردن به منفی ها کمی به نکته های خوب فکرمیکردی 

مگرنمیگی شوهرت مصرف میکنه 

بزار بره خونه مادرش شاید بتونن کاری برای زندگیتون بکنن