2777
2789
من اولی و تو نزدیکی های ۴ماه سقط کردم همه اش میگم ۹ماه خیلی زیاده 

هيح كار خدا بي حكمت نيست بالاخره ي ادم با اعضاي كامل ميخواد تشكيل بشه طبيعيه زياد بمونه 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت بازم اون مرحله افتضاح بیرون اومدن تجربه نکردی زایمان طبیعی وحشتناکه واقعا،،برام عجیب بود ار ...

شاید باور نکنی بدترین دردارو تا ۵ ماه کشیدم ولی بازم راضیم فقط بچه بیاد😍😍

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
جواب این سوالمو کسی نمیدونه😔😔

بدناباهم فرق میکنه گلم ان شاالله تنش سلامت باشه ولی اصلا ربطی به سایز شکم مادرنداره تاجایی که من میدونم

لطفالایک نکنید،ممنون
از همون لحظه که تست مثبت میشه یه شور و شوقی افتاد تو دلم دوست داشتم به همه خبر بدم ولی فقط به مامانم ...

من نمیفهمم چرا اینقدر میترسم  .ان شاالله خداوند براتون حفظشون کنه  شاد و سلامت باشین درکنار هم

بیار خب😂😂کی جلوتو گرفته🌱💖

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

من ک هروز دعا میکنم خدایا منو نازای ابدی کن😂

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
بدناباهم فرق میکنه گلم ان شاالله تنش سلامت باشه ولی اصلا ربطی به سایز شکم مادرنداره تاجایی که من مید ...

خیلی استرس دارم شکمم بزرگ شد بااین که خیلی زوده حالا میگم خدایی نکرده مشکلی براش نباشه