2777
2789

وایییی منم کابوس بود برام الان باردارم سخت گذشت تا الان ولی همش به بچم فکر میکنم خیلی جالبه تحمل میکنم و میگم بچم سلامت باشه عیبی نداره ولی ترس زایمانو همچنان دارم نمیدونم سز بشم یا طبیعی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرین ترین اتفاق دنیاس دوس دارم سالی یه بارباردارشم بگو آمین

متاهلي؟

اگ اره بچه داري؟

اگ اره چندتا؟  

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

منم همینطور بودم واقعا ترس هم داره وقتی باردار شدم خیلی حالم بد بود از ویار بگو تا یبوست هاش شدید زایمانم طبیعی بود خداروشکر زیاد سخت نبود فقط سه ساعت بخیه میخوردم بعدش شب بیداری ها بچه داری الان بعد گذشت هشت ماه جونم ب جونش بستس درسته سخته خیلییی هم سخته ولی حسی ک از داشتنش دارم باعث میشه دردای بدتر از این هم تحمل کنم

همسرم عاشق بچه س  ولی من بهش فکر میکنم گریم میگیره  یه ترس شدید دارم

بی نهااااایت شیرین بی نهاایت

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بارداری خیلی مسیر سختیه زایمان راحتره نسبت به بارداری

دخترم،شیرین ترین لحظه عمرم وقتی بود که تو رو از بخشnicu آوردمت خونه!
شیرین ترین اتفاق دنیاس دوس دارم سالی یه بارباردارشم بگو آمین

عررررر تا حالا زاییدی؟؟؟؟؟؟

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
متاهلي؟ اگ اره بچه داري؟ اگ اره چندتا؟    

اره گلم متاهلم یه پسر یک و ۳ ماهه فک کنم دوباره باردارم دعا کنید باردارباشم ممنونم ازتون 

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
کاش ۲ ۳ ماهه بود ۹ماه خیلیی زیاده من اصلا حوصله ۹ماه صبر کردن ندارم 

حرفاي منه  

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖

من قبل اینکه بفهمم حامله ام استفراغام شروع شد از روزی ۵بار تا اخر ۹ماه بارداری رسید به روزی ۲بار بدترین سخترین روزام حاملگیم بود .انقدر استفراغ کردم دندنم آسیب دید تو ماه ۶