2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراااا از چه بابت اذیتی

نمیتونی با دهن نفس بکشی رو ببینیت اتله سرگیجم هی داره شدید تر میشه خلاصه ک اذیتم حالا شاید نتیجه رو ببینم نظرم عوض شد 

هییییی روزگار دردام توسرت  

درد اصلا نداری ولی کلافگی زیاااااااااد. 

البته ممکنه بخاطر گاز بیهوشی یا لوله تنفسی که از گلوت رد میشه، بعد از عمل گلو درد داشته باشی.من داشتم. خیلی هم شدید بود ولی مصرف مایعات ولرم دردمو تسکین میداد. حدودا ۳ روز گلو درد داشتم. ولی درد و اینا اصلا نداشتم. 

تا چند وقت باید مواظب باشم که مثلا یه موقع بچه ضریه نزنه

تا یک ماه بعد تا چند ماه چسب میزدم اوایل هم بیشتر سوپ میخوردم آبمیوه اینا میخورم تا چند هفته رو به بالا میخوابیدم کبودیام زیاد نبود اما ورم خیلی داشتم ک روز ب روز بهتر میشد بینیمو با سرم شستشو میدادم 

هفته اولش خیلی سخته.درد نداره ولی نمیشه غذای جویدنی بخوری و فقط باید آبمیوه وسوپ بخوری و سرجات بخوابی و زیر سرت باید دوتا بالشت بزاری و سرت موقع راه رفتن باید روبه بالا باشه.نمک وفلفل هم تا دوسه ماه ممنوعه.بعداز یک هفته غذاهای نرم بخور و غذا رو نجو وبعداز یک ماه میتونی غذاهای سفت جویدنی بخوری