2777
2789
عنوان

سرفه و گرفتگی بینی نوزاد دو ماهه

31028 بازدید | 17 پست

سلام.پسرم دو ماه و ده روزشه.تقریبا میشه گفت دو ماهه بینیش کیپ میشد و نمی تونست نفس بکشه.هی من گفتم ببریم دکتر این باباش به دلایل گرفتاری نبرد تقریبا یه هفته پیش رفته یه اسپری بینی واسه گرفتگی بینی گرفته آورده از اون روز من یکی دوبار ازش بیشتر استفاده نکردم تا دبشب دیدم طفلی خیلی عذاب میکشه دو سه بار تا صب استفاده کردم براش حالا از صب سرفه میکنه 

منم شانسم امروز  کلا تا ده شب اینا خونه مامانم بودم .وقتی اومدم شوهرم دید بچه سرفه میکنه یه هوار دادی کرد که بچه رو بردی اونجا مریضش کردی.حالا بیا به این بشر حالی کن اسپری که زدم از اون شده.نفهمه نفهم

حالا چیکار کنم سرفش خوب بشه؟راهکاری دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا بچه این سنی هرماه باید چکاپ بشه چه کاری مهمتر از این تازه دارو سرخودم استفاده میکنی!

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

باید از اول دکتر میبردی، سر نوزاد زود سرما میخوره تابستون و زمستون نداره، قطره ی سدیم کلراید رو هر چند ساعت یه قطره تو بینیش بریز بعد از باز شدن در قطره، بیشتر از یک ماه هم تاریخ نداره، قطره سرفه نمیاره، ببرش آب جوشیده ی ولرم بده ببین سینه اش خوب میشه شاید رفلاکس داشته باشه بهتره ببری دکتر 

چرا سزخود برای بچه دارو مصرف میکنین اخه اونم به این کوچولویی،شاید کیپ بودن دماغش بخاطر حساسیتی چیزی ...

اینو باید به بابای نفهمش و مامان باباش گفت اونا تجویز کردن.شدن دکتر.من هی گفتم ببریم دکتر گفتن به خاطر یه گرفتگی بینی دکتر نمیخواد که 

حالا که سرفه میکنه همه تقصیرا گردن من افتاده

به بچه‌ی کمتر از ۶ ماه اصلا آب نباید داد خطرناکه 

مگه شما کوچیک بودی شمارو با قنداغ بزرگ کردن چیزیت شد بعدهم شما آنقدر حساسی چطور بچه رو تاحالا چکاب نبردی که یه قطره بینی بدن،

مگه شما کوچیک بودی شمارو با قنداغ بزرگ کردن چیزیت شد بعدهم شما آنقدر حساسی چطور بچه رو تاحالا چکاب ن ...

عزیزم من کوچیک بودم علم آنقدر پیشرفت نکرده بود الان ۳۰ سال پیش نیست ک همه چیز ب روز شده،من بچم رو چکاب هم میبرم برای چکاب قطره ای نمیدن ، درصورت بیماری قطره یا دارو تجویز میکنه دکتر ،اونم نه سرخورد طبق دستور پزشک