2777
2789
بستگی داره. واسه چکاری میخای اگه فقط واسه خونس که همینجوری یاد میگیری. فقط تکرار میخاد. اما اگه میخ ...

با تجربه‌که شما دارید توی دو روز فرصت کم یاد میگیرم پس که مثلا بتونم برای کسی هم درست کنم؟

با تجربه‌که شما دارید توی دو روز فرصت کم یاد میگیرم پس که مثلا بتونم برای کسی هم درست کنم؟

نه. تا زمانی که چند بار توی خونه خودت پخت نکنی و قلق هم زدن مواد و زمان گذاشتن کیک تو فر و خامه کشی دستت نیاد عمرااااااتوی یه ماه کلاس هم بتونی یاد بگیری. چون اصولش همونه که توی فیلم ها دیدی. تمررررررین زیاده که تبحر ایجاد میکنه واسه پخت بیرون.

فوت کوزه گریشم الان تو نت هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یاد گرفت قبلش بلد بود یا مبتدی بود من میترسم توی این شرایط اقتصادی الکی هزینه کنم  میگه ...

عزیز کیک پختن اصل اولیه اش فقطططططط و فقطططططط تکرار پخت و درست کردن هست.

سایز موادی که داری رو بکن یک چهارم و هر روز کیک بپز. توی یه هفته پیشرفتت اندازه یه ماه کلاس رفتن میشه.

اون کلاسا خوبه. ولی تا زمانی که تو خونه نپزی اصلا با زمانی که کلاس رفتی هیییچ فرقی نداری.

عزیز کیک پختن اصل اولیه اش فقطططططط و فقطططططط تکرار پخت و درست کردن هست. سایز موادی که داری رو بکن ...

دقیقا درست میگی مثلا یکبار کیکم خوب میشه یه بار خمیر یه بار چقدر خوب پف میکنه یک بار خشک میشه گفتم اگه برم کلاس عیب کار دستم میاد و چیزای جدیدم یاد میگیرم

چی رو دقیقا بلد نیستی؟

منم مثل اون‌کیک‌ ساده میتونم درست کنم و خامه کشی ساده خوب دلم میخواد یکم پیشرفته تر باشم بلد نیستم چطوری عکس بزارم براتون مدل کیکها که یاد میده بفرستم 

دقیقا درست میگی مثلا یکبار کیکم خوب میشه یه بار خمیر یه بار چقدر خوب پف میکنه یک بار خشک میشه گفتم ا ...

کلاس خیلی عالیه. به هر حال نکات زیادی قطعا یاد میگیری. اما این که فکر کنی بری کلاس و بعد بیای کیک بپزی کیکت ویگه خشک یا خمیر نمیشه اشتباهه. چون به تکرار بر میگرده. باید کار با توستر یا فر خودتو یاد بگیری. اونم فقط با تمرینه.

منم مثل اون‌کیک‌ ساده میتونم درست کنم و خامه کشی ساده خوب دلم میخواد یکم پیشرفته تر باشم بلد نیستم چ ...

همینجا که متن میفرستی بالا سمت راست یه قاب عکس هست بزن رو اون.

عکس بفرست تا برات بگم. اگه واتساپ اوکی بود الان فیلمای کیک پزی رو برات میفرستادم.

چند روزه ؟ یه‌مدلم‌بود کیک‌عروسکی روسی کلی کیک عروسک روسی بود

من دوروزه شرکت کردم 

باگر کیک ساخت عروسک و یونیکورن و کار با فوندانت ...

با دو مدل کیک 

البته فعلا وسایلشو نگرفتم ان شالله تو همین یکی دوروزه شروع میکنم 

بعد کسی ک پیشش رفتم میتونم بازم پیشش برم و کاراشو نگاه کنم و دوباره سوالی بود مطرح کنم و بهم یاد بده

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍

واسه اینا چقد هزینه گفته؟

اگه اصلا بلد نیستی خوبه.

مخصوصا اگه میخوای برای کار بیرون سفارش بگیری. 

چون به هر حال تو خونه تو دوروز مخصوصا اگه چیزی بلد نباشی نمیتونی همه اینا رو یادبگیری.

کلاس خیلی عالیه. به هر حال نکات زیادی قطعا یاد میگیری. اما این که فکر کنی بری کلاس و بعد بیای کیک بپ ...

اره درست میگی دقیقا ولی خوب همش توی همون کیکم نیس دیگه تزیین و همین مدلهای مختلف هم من بلد نیستم قبل عید امسال خیلی میپختم داشت دستم میومد دیگه همه چیز گرون شد کمتر پختم حس میکنم یادم رفت و پسرفت کردم