2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اینا چقد هزینه گفته؟ اگه اصلا بلد نیستی خوبه. مخصوصا اگه میخوای برای کار بیرون سفارش بگیری.&n ...

گفته ۸۰۰حدودا با مواد مصرفی من خودم میگم برای خودم که بتونم تولد خانواده رو کیک بپزم اما همسرم میگه وقتی یاد داشته باشی خوبه از هنرت درامد کسب کنی 

من دوروزه شرکت کردم  باگر کیک ساخت عروسک و یونیکورن و کار با فوندانت ... با دو مدل کیک  ...

خوب خدا رو شکر شما تجربه کردی 

چطور بود خوبه یاد میگیری چند نفر بودید روزی چند ساعت خدا خیرت بده بگو استرس منو کم کن

گفته ۸۰۰حدودا با مواد مصرفی من خودم میگم برای خودم که بتونم تولد خانواده رو کیک بپزم اما همسرم میگه ...

خیییییییلی گرونه. نمیخاد پول بدی بری. ارزش نداره. اینا رو تو نت هست.

اون بیشتر پول مواد رو داره ازتون میگیره. اموزش اینا نهایتا ۱۵۰ فوووووقش ۲۰۰ می ارزه.

به هر حال هر جور صلاح میدونی عزیزم. اگه از زندگیت داری میزنی واسه کلاس من فکر میکنم ارزش نداره چون چیزایی رو داری یاد میگیری که تو نت هست.ولی اگه پولش رو راحت داری و هزینه اش واستون زیاد نیست خوبه بری از نزدیک ببینی.

خیییییییلی گرونه. نمیخاد پول بدی بری. ارزش نداره. اینا رو تو نت هست. اون بیشتر پول مواد رو داره ازت ...

شما کدوم شهری

الان تهران زدم میگه دو ونیم‌همین رو منم بخاطر هزینش میگم نکنه هدر بدم توی این شرایط اقتصادی 

خوب خدا رو شکر شما تجربه کردی  چطور بود خوبه یاد میگیری چند نفر بودید روزی چند ساعت خدا خیرت ب ...

دو نفر بودیم 

از ساعت ۲ تا دورو برای ساعت ۸ 

به نظر من ک همینجوری همه چیش خوب بود ...تا درست کنم ایرادای کارو پیدا کنم ..

استرس چی دارید شما؟

به هر حال هر کاری از پایه ادم درست یاد بگیره و زیر نظر یه ادم حرفه ای باشه بهتره

مثلا هنرجوی دیگه ای ک با من اومده بود خودش همه چیز رو از تو نت یادگرفته بود ...حتی بیرون هم کیک میداد 

اما انقدر مشکلات ریز ریز داشت ک انگار تو کارش صفر بود و فرق چندانی با من نداشت 

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍
شما کدوم شهری الان تهران زدم میگه دو ونیم‌همین رو منم بخاطر هزینش میگم نکنه هدر بدم توی این شرایط ا ...

اصفهان.

چند وقت پیش تو واتساپ اموزشای خیلی بیشتر از این بود. از صفر تاصد البته فیلم بود. نه حضوری. صد تا ۱۵۰ . بستگی داشت به نوع اموزشی که میخای.

اگه الان شوهرت داره و با رضایت داره پول میده برو. دل دل نکن. توکلت به خدا. ولی ویس حتما ضبط کن از صحبتاش. چون هر چیم توجه کنی بالاخره تو اون ۸ ساعت بخاطر خستگیتون خییییییلی از نکات رو فراموش میکنید دقت کنید و یادداشت کنید. حس میکنید بلدید و به ذهن سپردید اما وقتی رفتی خونه میبینی دستت خالیه.

گفته ۸۰۰حدودا با مواد مصرفی من خودم میگم برای خودم که بتونم تولد خانواده رو کیک بپزم اما همسرم میگه ...

من یک و هفتصد دادم این ک خیلی مفته🤯🤯🤯

جاهای دیگه همه بالای دو و خورده ای بود 

هر چه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم 🌱🤍