2777
2789

من یه دختر دارم اول ابتداییه.خییلی بد غذاست.لاغر هم هست.

دیروز بهش گفتم دخترم دارم میرم مدرسه، به معلمت بگم فیلم هوراکی خوردنتو برام بزاره.ما اونجا دوربین داریم.

گفت مامان یه جیزی بگم😭😭

من هروز لقمه هامو میدادم پرنده ها بخورن.😭😭

از ترس این که من دعواش نکنم لقمشو مینداخته تو باغچه.من اخه خییلی حساسیت نشون میدم رو خوردنش.

یه بار پیش دبستانی بود.خوراکیاشو برگردوند.به شدت دعواش کردم.

اخه دعواش نکنم میخاد از ضعیفی و هیچی نخوردن بمیره.من چکار کنم😭😭

بهش گفتم اشکالی نداره.لقمتو نصفشو بخور نصفشو بیار خونه.خوراکی هم هر کدومو دوس داشتی بخور.

اخه فقط دو روز تو هفته خوراکی بیرونی میتونه ببره.بقیه رو گفتم باید خونگی ببری.

من مامان بدیم؟از دیروز تا حالا روشنو عوض کردم حس می کنم خییلی با دعوا و بداخلاقی روحیشو خراب کردم.

خییلی باهاش خوبما.ولی عصباتی بشم😢😢

خییلی ناراحتم.آیا بد اخلاقیای من قابل جبرانه؟از دید بقیه من مادر خوبیم.ولی خودم میدونم وقتی عصبانی بشم تا چه حد دخترم میترسه.

مواقع عادی کلی شوخی و خنده داریما.ولی سر یه سری چیزا حساسم.انگار کار بدی کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادر بد اگر بودین به اشتباهتون پی نمی بردین و سعی در جبرانش نداشتین ، همین که به محض متوجه شدن روش درست راپیش گرفتین نشون میده مادر خیلی خوبی هستین 🌺

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
غذاهایی رو درست کن ک دوست داره و برای مدرسه میوه بزار نه لقمه منم زمان مدرسه لقمه نمیخوردم یا درح ...

میوه هم دوس نداره.لقمه هم دوس نداره.فقط خوراکی بیرونی دوس داره.کیک و تیتاب و بیسکوییت.اخه اونام که ضرر دارن.من چکار کنم 😢😢