2777
2789
عنوان

من احمق نمیفهمیدم دارم با روان بچم چکار می کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 43 پست

این عذاب وجدان مادر کافی نبودن رو کدوم فلان فلان شده ای انداخته تو سر ماها ... 🥲

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ت دچار اضطراب میشه ها اینجوری

نباید بابت همچین چیزی استرس بکشه اگه لقمه نمیتونه بخوره همون کیک تیتاپ ابمیوه بخر ببره

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

میوه هم دوس نداره.لقمه هم دوس نداره.فقط خوراکی بیرونی دوس داره.کیک و تیتاب و بیسکوییت.اخه اونام که ض ...

سالان الویه درست کن براش لقمه بگیر نمیدونم نون تست بگیر با مربا بزار ایناک هر بچه ای دوست داره 

شاید پنیر و ...نخوره ولی خیلی چیزا دیگ هس ک بجه ها دوست دارن 

ببین چیا خودش دوست داره ی روز خوراکی بیرون بزا ی روز خانگی

الهی خوشبختی کنار  عشقم تاابد..    

عزیزم چیزایی که دوست داره بخر من چوب شور که کنجد داره نون روغنی بسکویت شکلاتی و پاستیل خریدم البته به انتخاب دخترم میوه هم تیکه میکنم تو طرف غدا میزارم میگم هرکدوم دوست داری ببر هفته ایی دوبارم بهش پول میدم از بوفه مدرسه خرید کنه

ی راهی هم ب من بگید من دخترم چهارسالشه ماشالله ۲۰کیلو وزنش مشکلی نداره ولی اگر خودم بهش غذا بدم میخوره اگر من ندم غذاشو نمیخوره ی هفته ده روز غذاشو گذاشتم جلوش خودم ندادم هیچی نخورد دیگه دیدم از گشنگی داغون میشه اینجوری محبور شدم باز خودم دادم بهش چیکار کنم 

عزیزم منم حساسم رو پسرم، لواشک خانگی بزار ببره، دوست داره؟

اره دوس داره.چجور درست کنم گلم.

البته چیزای خونگی رو فقط اولش خوشش میاد بعدش میگه نه.

الان بوفه دارن.خیر ندیده ها آبمیوه و کیک میارن.هر روز دل بچه ها رو آب می کنن

بهش اصلا اصرار نکن تا وقتی که خورش بیاد بگه غذا میخوام.

پسرم کوچیکه ولی بد غذاست من این روش رو امتحان کردم البته تقریبا ۳ روز دندون رو جیگر گذاشتم تصلا نگفتم بیا غذا بخور تا اینکه تقریبا الان خوب شده.

انقدر میگیم بخور بخور بچه از خوردن متنفر میشه.

پسرم نسبت به قدش خیلی لاغره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

خب خوراکی خوشمزه بذار بجای اینکه دعواش کنی 

مامان من لقمه کوکوسبزی با خیارشور 

کتلت با کاهو 

ناگت با کاهو 

سالاد الویه 

اینارو میذاشت خیلی خوب بود 

خب لابد هرروز نون پنیر میذاری بچه نمیخوره دیگه

میوه هم دوس نداره.لقمه هم دوس نداره.فقط خوراکی بیرونی دوس داره.کیک و تیتاب و بیسکوییت.اخه اونام که ض ...

خودت کیک خونگی ددست کن

باز از اونا بهتره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊