یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر شوهر خیانت کنه ، زن حق طلاق نداشته باشه ، شاغل هم نباشه ، نتونه هم خیانت رو اثبات کنه باید چیکار ...
خب باید سعی کنه مدارکی از خیانت همسرش پیدا کنه مثل پیامک یا اقرار ازش بگیره و پنهانی ضبط کنه فیلمو به دادگاه ارائه بده اگر هیچ مدرکی نباشه طلاق گرفتن خیلی سخت میشه اما گرفتن مهریه شرایط خاصی نمیخواد زوجه هروقت که بخواد میتونه مهریشو از زوج طلب کنه. در مورد سوال دوم اول خوبه که بعد از تجاوز بدون شستن خودش زن باید به پزشکی قانونی فرستاده بشه تا ازش نمونه برداری شه برای اثبات اگر این نباشه شاهد لازمه و اقرار متجاوز البته بعضی مواقع که شواهدی برای اثبات موجود باشه خود قاضی هم میتونه رای بده ولی درکل ثابت کردن تجاوز کار راحتی نیست
دقیقا سوال منم هست اگه به کسی تجاوز بشه چطور می شه اثباتش کرد؟
توضیح دادم بهترین راه اینه که بلافاصله بعد از رهایی از چنگ متجاوز بره کلانتری و با نامه بره پزشکی قانونی حتی خودشو نشوره تا معاینه بشه و نمونه برداری شه اگر این نباشه شاهد و اقرار متجاوز لازمه
خب باید سعی کنه مدارکی از خیانت همسرش پیدا کنه مثل پیامک یا اقرار ازش بگیره و پنهانی ضبط کنه فیلمو ب ...
الان به یکی اتهام تجاوز وارد بشه ، سریع حکم جلبشو میگیرن میبرن اثبات کنن که ایا این شخص بوده یا اینکه خود اون فردی ک متهم شده به تجاوز باید راضی شه بیاد بره آزمایش بده ؟ منظورم اینه که فردی ک قربانی تجاوز شده پزشک قانونی هم تایید کرده اینو ، متهم سریع فرستاده میشه برای اثبات یا نه ؟
و اینکه چجوری به عنوان مادر میشه حق حضانت فرزندان رو گرفت ؟
تا ۷سالگی که حضانت مال مادره اما اگه مرد معتاد یا سابقه دار باشه فرزند هم نخواد پیش پدر باشه باید دادخواست داد و ثابت کرد که مرد صلاحیت نداره در غیر اینصورت از ۷ تا ۱۱سالگی پیش پدر میمونن و بعدش خودشون میتونن انتخاب کنن