2777
2789
عنوان

من احمق نمیفهمیدم دارم با روان بچم چکار می کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 43 پست

انقدر خودتو سرزنش نکن

تو مادری همه مادرا از سر دلسوزی عصبانی میشن ولی سعی کن عصبانیتت رو کنترل کنی مثلا بهش بی احترامی یا تحقیرش نکنی ولی برای تربیتش لازمه یه جاهایی باهاش محکم برخورد کنی البته غذا خوردن واقعا دست خود آدم نیست اشتهاش کمه خب

من خودم خیلی جسته ریزی دارم همه بهم میگن بخور ولی واقعا ادم کم اشتهاییم

زوری که نمیشه خورد

مادر بد اگر بودین به اشتباهتون پی نمی بردین و سعی در جبرانش نداشتین ، همین که به محض متوجه شدن روش د ...

اره.خیلی خوشحالم به خودم اومدم.

میخام واقعا بدونم دختر من چقدر گشنش میشه.اخه صبحانه سه تا لقمه ی کوچولو میخوره با نصف فنجون شیر عسل.

تا بیاد خونه ساعت یک و نیمه.میخام بدونم واقع گشنش میشه یا نه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دوس داره.چجور درست کنم گلم. البته چیزای خونگی رو فقط اولش خوشش میاد بعدش میگه نه. الان بوفه دا ...

از میوه های این فصل فکر نکنم بشه درست کرد، من با آلو ، زردآلو ، آلبالو، هلو درست کردم، 

عزیزم پسر منم ۵ سالشه خودم غذا میدم مهم اینه بچه غذا بخوره  

اخه دیگه بزرگن دوست ندارم بی عرضه باربیاد حتی غذاشم نتونه خودش بخوره شاید من یروزی نبودم خب هیچکسم مثل مادر حواسش ب بچه نیست ک اونوقت بچه باید از گشنگی تلف بشه 😕بلاخره باید خودش یاد بگیره

هرچی ک خودش دوس داره بهش بده ن چیزی ک خودت فک میکنی خوبه

اخه چیزایی که دوس داره ضرر دارن.

پاستیل.بستنی.آبمیوه.کیک.بیسکوییت.هررر روز اینرو بخوره معدش داغون میشه که.الان این همه بلوغ زودرس از همین خوراکیاست دیگه.

با این وجود دو روز تو هفته میتونه خوراکی بیرونی ببره

اره.خیلی خوشحالم به خودم اومدم. میخام واقعا بدونم دختر من چقدر گشنش میشه.اخه صبحانه سه تا لقمه ی کو ...

به نظر من اگر ظهر که میاد غذا با اشتها می خوره و رنگ و روش پریده گرسنه اش میشه خب پس گرسنه میشه اما اگر معمولی هست گرسنه اش نمیشه .  

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺

عزیزم من معلم هستم هر روز حدود ده دقیقه اول کلاس بچه ها باید صبحانه بخورن صبحانه سالم...همشون هم باید بخورن .اوایل بعضی ها نمیخوردن الان همگی دور هم میخورن و خوش میگذره بهشون.به معلمش پیشنهاد بدید.چون بچه ها از معلم بیشتر حساب میبرن.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اخه چیزایی که دوس داره ضرر دارن. پاستیل.بستنی.آبمیوه.کیک.بیسکوییت.هررر روز اینرو بخوره معدش داغون م ...

خب یکی از خوراکیا ک دوس داره + ی خوراکی ک خودت درست میکنی براش بذار باهاش صحبت کن تشویقش کن اگه کل خوراکیا رو خورد فردا دو تا ع خوراکیای مورد علاقشو میدی بهش

🥀با قلبی که سمت چپه نمیشه راه راست رفت🦋🧚
اره تصمیم دارم هر هفته یه چیزی درست کنم.ولی میگم اونام کلی شکر دارن ضرر نداره؟😕

کم کم شکرش و کم کن

به علاوه روعن دست خودته

کیفیت مواد رو میدونی

تخم مرع سالم داره و ....

دیگه انتخاب بین بد و بدتر هست

البته اون کیک ها فقط مشکلشون این نیست که شکر دارن یا روغن 

دقیق یادم نیست ولی یک مشاور تغذیه میگفت تو مسیر روده می چسبن به دیواره و از اینجور صحبتا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

میوه هم دوس نداره.لقمه هم دوس نداره.فقط خوراکی بیرونی دوس داره.کیک و تیتاب و بیسکوییت.اخه اونام که ض ...

دختر منم تو مدرسه ب جز کیک و بیسکوییت هیچی نمیخوره.با اینکه لاغر نیست ولی اصلا میل ندارن.اصلا اصلا مجبور نکن.بزار هر چی میخاد بخوره.کیک خونگی درست کن اگ دوست داره ببره.ببین چی دوست داره

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
اره.خیلی خوشحالم به خودم اومدم. میخام واقعا بدونم دختر من چقدر گشنش میشه.اخه صبحانه سه تا لقمه ی کو ...

دختر من اصلا صبحانه نمیخوره.تا همون ساعت یک .لقمه هم میزارم نمیخوره.فقط کیک و بیسکوییت و ازین چرت و پرتا 

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم