2777
2789
عنوان

شماها هم بچه های مدرسه ای تون مریض شدن و خوب نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 68 پست
تا میتونی بهش سوپ و فرنی و دمنوش و آب گرم بده

آبمیوه و فرنی میخوره ولی دیگه حالش از سوپ بهم میخوره

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم از اول مهر کلا مریضه  الانم گوشاش عفونت کرده  هرچی بهش میگیم نمیشنوه . لعنت به ...

وای دختر منم همینطور شد اخراش گوش درد گرفت و نمیشنید دکتر براش خشک کن نوشت الان بهتره ولی حس میکنم شنواییش کمتر شده

خواهرزاده منم دوبار گرفته دیروز خواهرم میگفت فقط ۶ نفر سر کلاس بودن

اگر رعایت کنن همون اول مدرسه نیان علایم خفیف دارن اینطوری نمیشه 

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 
والا من دفه اول که کرونا گرفتیم دقیقا شبیه همین بود الانم پسرم باید واکسن ۶سالگیشو بزنه باید منتظر ...

امیدوارم بهتر شه عزیزم خیلی بده لعنتی دلم برای بچه هامون می سوزه

وای دختر منم همینطور شد اخراش گوش درد گرفت و نمیشنید دکتر براش خشک کن نوشت الان بهتره ولی حس میکنم ش ...

پسر منم داره دوتا چرک شک کن همزمان میخوره 

ولی هرچی باهاش حرف میزنم میگه چی .چی گفتی نمیشنوم 

اعصابم ریخته به هم 

بچم خیلی داره اذیت میشه 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢
دخترای منم گرفتن متاسفانه بدن درد و حالت تهوع هم دارن

پسر منم حالت تهوع داشت با پادرد استفراغ میکرد مدام اون علائمش بهتر شد ولی سرفه گاهی تب آبریزش بینی داره