2777
2789
عنوان

شماها هم بچه های مدرسه ای تون مریض شدن و خوب نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 68 پست
پسر منم از اول مهر کلا مریضه  الانم گوشاش عفونت کرده  هرچی بهش میگیم نمیشنوه . لعنت به ...

واقعا لعنت به مدرسه ما تو خونه ایم مدام که مثلا مریض نشه بعد این یک هفته رفت مدرسه بیچاره مون کرد نمیدونم چرا خوب هم نمیشیم

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 
پسر منم حالت تهوع داشت با پادرد استفراغ میکرد مدام اون علائمش بهتر شد ولی سرفه گاهی تب آبریزش بینی د ...

دقیقا دخترای منم پادرد و دست درد داشتن با استفراغ الانم آبریزش بینی و سرفه و عطسه دارن از اول مهر یکیشون فقط یک هفته رفته مدرسه همش مریض بوده نذاشتم بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر منم گرفت درمانش خیلیییی طول کشید؛تا میتونی بهش اب هویج؛سیب؛پرتقال؛لیمو شیرین بگیر داروهاش ...

الهی بگردم خیلی گناه دارن 

از دارو نگم برات که خونمون شده داروخونه 

آبمیوه و فرنی میخوره ولی دیگه لب به سوپ نمیزنه

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 
خدا اعنتشون کنه که مدارس و باز کردن بعد از اینور دارو نیست ما از شروع مدارس همگیمون درگیریم دخترم کل ...

آره دکتر میری همه بچه مدرسه ای

نزاری بره بعضیا بچشون مریضه میفرستن 

نه نمیزارم دکتر گفت از شنبه بره ولی بازم نمیزارم بمونه خونه سالم باشه بهتر و بیشتر چیزی یاد میگیره

الهی بگردم خیلی گناه دارن  از دارو نگم برات که خونمون شده داروخونه  آبمیوه و فرنی میخوره ...

دخترای منم دیگه سوپ و آش سرماخوردگی نمیخورن آب میوه هم نمیخورن منم دیگه از امروز میخوام غذاهایی که همیشه میخوردیم بپزم دیگه خسته شدم آنقدر سوپ و آش و شلغم پختم و نخوردن 

والا من دفه اول که کرونا گرفتیم دقیقا شبیه همین بود الانم پسرم باید واکسن ۶سالگیشو بزنه باید منتظر ...

فکر کنم ببری میگه شش سالگی رو همون قبل مدرسه بیار ،پسر من دی بدنیا اومده همون دی بردمش گفت برو خرداد بیا

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
دختر من از روز اول گرفته تا حالا چندین بار عود کرده خودش هیچ من باباش پدر مادرم همه ازش گرفتیم شدید& ...

الهی بگردم امیدوارم زود خوب شید 

بدیش اینه هی فروکش میکنه هی باز با علایم شدیدتر ظاهر میشه

مدارس هم همچنان باااز

اگ میتونی ببرش سرم براش بزارن؛پیش ما ک کمبود سرم بود با بدبختی میزدن اینم دخترم قبول نمیکرد براش بزن ...

مایعات خوب میخوره دکترش گفت واکسن آنفولانزا بزنه بهتره 

بازم نمیدونم آخه بهتر نمیشه که واکسن بزنه

خانما من از دیشب گلودرد وگوش درد شدید گرفتم چکار کنم  زود خوب بشه حتی نمیتونم حرف بزنم

منم گوش دردای وحشتناکی داشتم ولی اینقدر درگیر همسرم و پسرمم از خودم یادم رفته گلو دردم فقط با آب نمک خوب شد بخور شلغم هم میدم شبا هم بالاسرمون بخور آب سرد روشنه 

مامانم گفت تو آب جوشیده سرد شده سرکه سیب و عسل بریز قبل خواب بخور خیلی خوب بود برام

دقیقا دخترای منم پادرد و دست درد داشتن با استفراغ الانم آبریزش بینی و سرفه و عطسه دارن از اول مهر یک ...

امیدوارم بهتر شن عزیزم خیلی گناه دارن پسر من گریه میکنه گاهی چون از همه کار و همه نوع خوراکی مورد علاقش منع شده

چیزای گرمی بهش بده مدرسه که میره شیره انگور صب یه قاشق بده مولتی

بهش شربت تقویتی هم میدم ولی شیره انگور تاحالا ندادم