پسر من از مدرسه آنفولانزا گرفت دکتر گفت شبه کروناس الان دوازده روزه درگیره دو نسخه دکتر بردمش دو روز خوب شد دوباره برگشت با علائم سرفه آبریزش بینی سردرد
اطلاعی دارید که این چه ویروسیه اصلا و راه درمان داره یا نه؟
میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم که این همه از هم دور مانده ایم؟
پسر منم حالت تهوع داشت با پادرد استفراغ میکرد مدام اون علائمش بهتر شد ولی سرفه گاهی تب آبریزش بینی د ...
دقیقا دخترای منم پادرد و دست درد داشتن با استفراغ الانم آبریزش بینی و سرفه و عطسه دارن از اول مهر یکیشون فقط یک هفته رفته مدرسه همش مریض بوده نذاشتم بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی بگردم خیلی گناه دارن از دارو نگم برات که خونمون شده داروخونه آبمیوه و فرنی میخوره ...
دخترای منم دیگه سوپ و آش سرماخوردگی نمیخورن آب میوه هم نمیخورن منم دیگه از امروز میخوام غذاهایی که همیشه میخوردیم بپزم دیگه خسته شدم آنقدر سوپ و آش و شلغم پختم و نخوردن
خانما من از دیشب گلودرد وگوش درد شدید گرفتم چکار کنم زود خوب بشه حتی نمیتونم حرف بزنم
منم گوش دردای وحشتناکی داشتم ولی اینقدر درگیر همسرم و پسرمم از خودم یادم رفته گلو دردم فقط با آب نمک خوب شد بخور شلغم هم میدم شبا هم بالاسرمون بخور آب سرد روشنه
مامانم گفت تو آب جوشیده سرد شده سرکه سیب و عسل بریز قبل خواب بخور خیلی خوب بود برام
میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم که این همه از هم دور مانده ایم؟