2777
2789
عنوان

شماها هم بچه های مدرسه ای تون مریض شدن و خوب نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 68 پست
سلام عزیزدلم شکرخدا منم خوبم عشقم😘😘 وااای نمیدونی چقدر خوشحال شدم که دیدم تاپیک جدید زدی . دلمم ...

الهی بگردم❤ 

من میام هرازگاهی یه دوری میزنم میرم

ولی از بچه های قدیم یکی دونفر رو دیدم فقط 

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 
الهی بگردم❤  من میام هرازگاهی یه دوری میزنم میرم ولی از بچه های قدیم یکی دونفر رو دیدم فقط&nb ...

فدات بشم عزیزم 💓💓 بچه های قدیم اکثرا نمیان سایت یا با کاربری های دیگه میان . سایت دیگه صفای قبلو نداره. نمیدونی چقدر خوشحال شدم از دیدنت 💓💓

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات بشم عزیزم 💓💓 بچه های قدیم اکثرا نمیان سایت یا با کاربری های دیگه میان . سایت دیگه صفای قبلو ن ...

خدانکنه عزیزم. امیدوارم همیشه سلامت باشی 

آره سایت خیلی دیگه صفا نداره 

منم خیلی خوشحال شدم از هم صحبتیت‌❤❤🤗

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 
خدانکنه عزیزم. امیدوارم همیشه سلامت باشی  آره سایت خیلی دیگه صفا نداره  منم خیلی خوشحال ...

😘💓

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
سلام نیکتا جان خوبی؟ به سلامتی همسرت خوب شد الان دیگه مشکلی نداره؟ زندگیت آروم شده خودت خوبی؟ انشا ...

سلام عزیزم ممنونم خداروشکر همه چی خوبه 

ممنون که به یادم بودی🤗

هممون خداروشکر خوبیم ❤

فقط و فقط شیر بز هم باعث رشد خوب کودکان میشه هم باعث افزایش وزن میشه هم اینکه واقعا سیستم ایمنی رو بالا میبره طوری که کودکان رو در مقابل ویروس هاو باکتری ها حفظ میکنه اگر در گوگل سرچ. کنید متوجه میشین چه خاصیت‌های داره در اطراف تهران یه مزرعه هست تمام فصل‌ها شیر بز داره مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش میاد