2777
2789
عنوان

خواب تجاوز

390 بازدید | 24 پست

سلام دوستان وقت بخیر من چند وقتیه درگیر یه مشکلم که نمیتونم چجوری بگم توی خواب حس میکنم یکی داره بهم تجاوز می‌کنه انگار جوری که درد هم داره حتی درد شو هم حس میکنم شاید با خودتون بخندید ولی واقعا این مشکل خیلی اذیتم می‌کنه نمی‌دونم بخاطر چیه  حتی از خواب بیدار میشم تمام رحم ام درد می‌کنه دلم درد می‌کنه حالت تهوع دارم همش اگه کسی تجربه داره بهم بگه لطفاً  خیلی اذیتم می‌کنه بخدا نفسم بالا نمیاد بعضی وقت ها 🥺🥺🥺🥺🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برین دکتر زنان برای درمان تون 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

حامله ایی 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
چیه گلم

خب توی مجردی چونکه غریزه جنسی نیازش در واقعیت برآورده نمیشه بصورت رویا وخواب نیاز جنسی برآورده میشه و اگر در خواب محتلم نشیم یا ارضا نشیم انگار مورد تجاوز قرار گرفتیم..حتی در پسران اگر خواب+۱۸ ببینن و به اصطلاح جنب نشن درد ب بیضه ها سرایت میکنه