2777
2789
عنوان

برا اینکه زایمان بدون درد و راحتی داشته باشیم چه راهکارهایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9640 بازدید | 114 پست
بعد ۳ روز راه افتادی بابا

همه میگن تو فامیل میگن سز بشم میگن سزارین پدرتون در میاره نمیتونی همش بلند شیم باید یکی کاراتو بکنه منم میام خونه خودم مامانم نیس دست تنها با دو تا بچه از اینورم اگه دیر بخیه جوش بخوره بدتر از بین میرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاوه بر شياف گل مغزبي پد بهداشتي يا نوار يا دستمال ياپوشك كاملا گلاب بزنين بزارين تو لباس زيرتون كمك ميكنه ب نرم شدن دهانه رحم وزايمان راحت 

سوره انشقاق هم خوبه 

همه میگن تو فامیل میگن سز بشم میگن سزارین پدرتون در میاره نمیتونی همش بلند شیم باید یکی کاراتو بکنه ...

طبیعی بهتره عزیزم همون لحظه س دردش بعدش راحتی دیگه منم طبیعی ام ولی ماما میگیرم میگن5تومن میگیره

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
منظورت تو سزارین که بیهوش میکنن یا برا طبیعی؟

سزارینه منظورش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
بلایی سر بچت نیاد منو نفرین کنی  قبلش با دکترتون مشورت کنین  دکتر من آزاده احمدی بود از ...

ن عزیزم ماما قبولم کنه بهش میگم

از کی روغنو استفاده کردی بدون تجویز دکترم میشه خرید شیافو

آره بدون تجویز میدن چیز خاصی نیست خیلی مصارف دیگه داره 

به دکترم بگو حتمن 

من اینقدر سریع پیشروی کرد که ساعت ۸ درد شروع شد ساعت ۱ شب زایمان کردم ولی دکترم گفت اگه دیرتر میومدی تو خونه زائیده بودی 

درد که شروع شد منظم بود حتمن برو بیمارستان

ماله من ۵ دقیقه ای شده بود رفتم

@muzic_fun_show در روبیکا
منم زایمان اولم خیلی عذاب کشیدم ولی دومی ،جلسه های هفتگی مرکز بهداشت میرفتم ورزشهای مخصوصی نشونمون م ...

مرسی گلم از راهنمایات کلن میگن بچه اول زایمان سخته از اون به بعدش بارداری بعدی راحته زاییدن