2777
2789
عنوان

فهمیدم سینگلم چون بیبی فیسم

108 بازدید | 10 پست

۲۶ سالمه انگار ۱۶ سالمه شاید کمتر 

الان واقعا فهمیدم پسرا عذاب وجدان میگیرن بیان سمتم میگن این جای بچه مونه موهامو رنگ کردم آرایش می کنم ولی فایده نداره خیلی جوجه نشون میدم

از این طرفم دیگه سنم واقعا داره زیاد میشه

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سنم بالاعه پسرای از خودم کوچیکتر میان طرفم فکر میکنن همسنشونم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بی خیال منم اونطورم .‌اما ازدواج کردم .

بعد ازدواج به شوهرم میگفتن خجالت نکشیدی سن پایین گرفتی از تو بعید بود 😑  اونم میخنده .  چون سنم بالا بود 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

واقعا دنبال اینی پسرا بیان سمتت

بله عزیزم ۲۶ سالمه از تنهایی خستم  هر چقد سن بالا بره خواستگار کمتر میاد پس کی ازدواج کنم

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو