2777
2789
عنوان

برا اینکه زایمان بدون درد و راحتی داشته باشیم چه راهکارهایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9640 بازدید | 114 پست
منم ۳۹ هفته شدم امشب.درد دارم از صب استخونای لگنم درد میکنه نمیدونم درد زایمانه یا نه

صد در صد درد زایمانی وای خدا بسلامتی زایمان کنی من اولین بارداریم از درد زایمان میگفتن ولی زیاد توجه نمی‌کردم الان که دومی رو دارم استرسم بیشتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو گفت دختره از کجا میشه خرید شیافو

داروخانه 

دکترم واسم نوشت 

۳۸ هفته شدم به دکترم گفتم دیگه خستم یه کاری بکن زود بیاد اونم شیاف نوشت با روغن کرچک ۸ ساعتی استفاده کن 

روز دوم زایمان کردم 

@muzic_fun_show در روبیکا
انشالله خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو بکنی

بچه دوممه توکل ب خودش 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
صد در صد درد زایمانی وای خدا بسلامتی زایمان کنی من اولین بارداریم از درد زایمان میگفتن ولی زیاد توجه ...

یا خدااا اخه سونو ۸ ابان زده بود.شمااطلاع داری از مسائل بیمه؟ ۵۰ روز پیش بیمه کردیم گفتن باید ۶۰ روز بگذره ممکنه هزینه بستری رو قبول نکنن؟

داروخانه  دکترم واسم نوشت  ۳۸ هفته شدم به دکترم گفتم دیگه خستم یه کاری بکن زود بیاد اونم ...

هر 8ساعت چقد خوردی؟؟ 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

منم زایمان اولم خیلی عذاب کشیدم ولی دومی ،جلسه های هفتگی مرکز بهداشت میرفتم ورزشهای مخصوصی نشونمون میدادن همه رو انجام میدادم واسه بازشدن راحت لگن، بعدش ۳۸ هفته بودم با پای پیاده رفتم بازار اینقد تند میرفتم رسیدم بازار زیر دلم تیرکشید اومدم خونه بهتر بودم تا نزدیکیهای صبح که دردش بیشتر شد مطمئن شدم موقعه زایمانه  ،رفتم حموم بعدش یه لیوان دمنوش زعفران و دارچین خوردم  ساعت ۶و نیم صبح رفتم زایشگاه ،۷ پسرم به دنیا اومد خودمم باورم نمی شد  البته سرتخت بازم ورزشهای که تمرین کردم انجام دادم 

منم زایمان اولم خیلی عذاب کشیدم ولی دومی ،جلسه های هفتگی مرکز بهداشت میرفتم ورزشهای مخصوصی نشونمون م ...

چقد خوب 

یه قاشق کرچک با دو تا شیاف گل مغربی از واژن

ممنون عزیزم خداخیرت بده