2777
2789
عنوان

برا اینکه زایمان بدون درد و راحتی داشته باشیم چه راهکارهایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9639 بازدید | 114 پست
سزارین کردی که میفهمی فاجعه هس؟!!! 

بله بچه اولم ۶ ماهه سزارین شدم 

حمله نکن همه بلدن اینطور حرف زدن و 

کمی فکر کن بعد حرف بزن 

شما خودت طبیعی و سزارین داشتی که بخای نظر بدی

@muzic_fun_show در روبیکا
یه پسر 15 ساله خیلی دردمندم متاسفانه

چرا همسرت ازو شد؟؟ 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بچه اولم ۶ ماهه سزارین شدم  حمله نکن همه بلدن اینطور حرف زدن و  کمی فکر کن بعد حرف ب ...

اولا که عزیزم من حمله نکردم نظر دادم  دگمامن دوتا سقط داشتم و ی سزارین که یک هزار سقط هام زایمانم درد نداشت. همونجور که خودتون میدونید سزارین بستگی به کار دکتر داره وگرنه درد خاصی نداره 

ميشه براي برکت کار همسرم که تازه راه انداخته ي دونه قل هوالله بخوني خاهري؟؟؟......... براي حاجت قلبم هم صلوات بفرست ممنونم خاهر خوبم 😍😘  
مرسی عزیز دلم نسبت به زایمان اولم این یکم راحتر بود چون زیاد پیاده روی کردم زود زایمان کردم

خیلی خوبه  گلم دعام کن منم براحتی زایمان کنم❤️

غم مخور جـــانا ك عالم هیـچ نیست...🤍