2777
2789
عنوان

برا اینکه زایمان بدون درد و راحتی داشته باشیم چه راهکارهایی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9640 بازدید | 114 پست
چی متوجم نشدم

شماسزارین میکنی؟؟ 

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت نیست کسی هست بجاش؟نمیشه که کلا کسی نباشه

شوهرم میگه نمی‌زارم بری خونه مامانت به اون بگو بیاد اینجا به مامانم گفتم گفت اگه شوهرت نمی‌زارم من زیاد نمیتونم بمونم خودم کارو زندگی دارم توام که بچه دومته بلدی از پیش بر بیای

چی گفتی عزیزم

میگه همه جا بدون بیمه حساب میکنن

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
همه میگن تو فامیل میگن سز بشم میگن سزارین پدرتون در میاره نمیتونی همش بلند شیم باید یکی کاراتو بکنه ...

نه گلم فقط طبیعی بیار 

سزارین فاجعه است 

منم مراقب نداشتم بچه دوم بود 

ولی شوهرم تا ۴۰ روز نرفت سر کار غذا درست می‌کرد آبمیوه میگرفت ظرفا رو می‌شست خودم هم به بچم می‌رسیدم هر وقت خوابم میومد میدادم به شوهرم ببره بیرون از اتاق تا بخوابم

خدائیش خیلی راحت بودم تازه روز سوم بخیه هام افتاد اینقدر که خوب پرستاری کرد نذاشت تکون بخورم

واسه سلامتیش صلوات😅

@muzic_fun_show در روبیکا
وای ینی راسته؟حتی اگ بیمارستان تامین اجتماعی برم اونطوری حساب میشه😔

نمیدونم عزیزم 

الان موندم اگه مامانم نباشه من تنهایی تو شهر غریب دق میکنم بخدا

بچت مدرسه میره؟?