2777
2789
عنوان

کالبد شکافی

| مشاهده متن کامل بحث + 10156 بازدید | 75 پست
حالا نیستش

من خودم سر و دست شکوندم براش 

ولی مول اینکه گفتن طرف دکتر نبوده 

الکی گفته

دیگه االله اعلم

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂یه تاپیک زدم یه بار  گفتم به نظرتون قفلی بعدی چیه از یه کاربر پرسیدم، گفت نمیدونم  ...

حامله شدیم ازین قفلی خخخ

بعضیا انقد اطلاعات عمومی نداشتن که با چهار تا مطلبش از خود بیخود شدن 

خدا شاهده ۹۰ درصد اینا رو من خونده بودم

یکی میگف تو پزشکی قانونی کارمیکنم ازش سوالایی پرسیدن جواب میداد بیشتر در مورد مرده ها زیاد کنجکاو نشین تا نصفه خوندم شب همش خوابای اشفته دیدم الکی روح و روانتونو بهم نریزین هرکی به یه نحوی میمیره حالا زیاد فکرکردن بهش خوب نیس

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
مثلا اینک خ*ون نمیریزه بیرون گف ن ی ماده ای میزنن ک بو بدی میده همون جلو خونریزی میگیره

فرمالین

خونه ما تقریبا نزدیک یه مرکز پزشکی قانونی هست 

بعد اون سمتا که رد میشیم همیشه یه بوی خاص میومد که من به شدت حالت تهوع میگرفتم از این بو 

الان میگم شاید بوی همین پودر باشه

چون نمیدونستم چیه

و در آخر هم این دنیا به من ی وطن بدهکاره ک توش فقط ب زندگی کردن فک کنم ن رفتن✈️تقاضای دوستی قبول نمیکنم ممنون که درخواست نمیکنید🌹
قفلش کن پاک نمیشه الان دیگه 

کجا قفلش کنم 🥺

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
حامله شدیم ازین قفلی خخخ بعضیا انقد اطلاعات عمومی نداشتن که با چهار تا مطلبش از خود بیخود شدن  ...

😂😂😂کجا خونده 

بگو منم بررم بخونم

من عین بید میلرزیدم از ترس ها بازم میخوندم

شانسمم از ساعت یک به بعد یادم میومدم بخونم 

همه جا هم تاریک😂😂😂

همونارو بگو 😭🥺🥺🥺

چقد منم دوس دارم بدونم🫠

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
😂😂😂کجا خونده  بگو منم بررم بخونم من عین بید میلرزیدم از ترس ها بازم میخوندم شانسمم از ساع ...

اخه مگه چیزای ترسناک گف؟؟؟

شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت...   turk girl    از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.