2777
2789
عنوان

بزرگترین پشیمونی تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 143 پست
اینکه تو دوران کرونا گذاشتم ترس و وسواس بهم غلبه کنه و وسواسو افسردگی باهام بمونه، اینکه یه مشکل یبو ...

درمان کنین عزیزم .. افسردگی شیمی مغز رو بهم می زنه و نیاز به رفع هست می دونم سخته ولی تلاش کنین 

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج با شوهرم و عواقب بعدش

ازدواج مهم ترین قرارداد زندگی ه و متاسفم 💔

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

درمان کنین عزیزم .. افسردگی شیمی مغز رو بهم می زنه و نیاز به رفع هست می دونم سخته ولی تلاش کنین

ده ماه قرص اسنترا و سرترالین فکر کنم استفاده کردم تا از شدتش کم شد الان دوباره مریض شدم و احساس میکنم دوباره به خاطر ناراحتیم دارم افسردگی میگیرم 

اشتباه من فدا کردن زندگیم برای ی دختر تنوع طلب و از دست دادن زندگیم.بهتره بگم از دست دادن دار و ندار ...

همه ی سرمایه ی آدم جوانی و عمرشه و متاسفم سخته

اینکه شهر خودمو الویت زدممتنفرم از مامانم کاش شهر دیگه قبول شده بودم

دوران تین ایجی و چالش با خانواده میگذره .. خوابگاه سختی های بیشتری نسبت به زندگی با خانواده داره حتما خیر بوده 💌

اینکه شهر خودمو الویت زدممتنفرم از مامانم کاش شهر دیگه قبول شده بودم

دوران تین ایجی و چالش با خانواده میگذره .. خوابگاه سختی های بیشتری نسبت به زندگی با خانواده داره حتما خیر بوده 💌

نه ای که نگفتم و تاوانی که پس دادم

امان از نه .. گاهی بها تا پایان عمر میمونه .. متاسفم