kojdaneh مدیر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 404 عنوان بزرگترین پشیمونی تون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 2279 بازدید | 143 پست سلام ، شب هالوین اگه مهمونی نیستین و برنامه نمی کنین ، گریم سنگین ترسناک ندارین به جاش به این سوال ِ ترسناک جواب بدین 😅خودم : نه هایی که نگفتم و عواقبش باهام موند .. از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ... دیروز | 21:05 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 404 اینکه تو دوران کرونا گذاشتم ترس و وسواس بهم غلبه کنه و وسواسو افسردگی باهام بمونه، اینکه یه مشکل یبو ... درمان کنین عزیزم .. افسردگی شیمی مغز رو بهم می زنه و نیاز به رفع هست می دونم سخته ولی تلاش کنین از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 404 ازدواج با شوهرم و عواقب بعدش ازدواج مهم ترین قرارداد زندگی ه و متاسفم 💔 از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
fereshtehmehr عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 2137 درمان کنین عزیزم .. افسردگی شیمی مغز رو بهم می زنه و نیاز به رفع هست می دونم سخته ولی تلاش کنین ده ماه قرص اسنترا و سرترالین فکر کنم استفاده کردم تا از شدتش کم شد الان دوباره مریض شدم و احساس میکنم دوباره به خاطر ناراحتیم دارم افسردگی میگیرم
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 404 اشتباه من فدا کردن زندگیم برای ی دختر تنوع طلب و از دست دادن زندگیم.بهتره بگم از دست دادن دار و ندار ... همه ی سرمایه ی آدم جوانی و عمرشه و متاسفم سخته از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 404 اینکه شهر خودمو الویت زدممتنفرم از مامانم کاش شهر دیگه قبول شده بودم دوران تین ایجی و چالش با خانواده میگذره .. خوابگاه سختی های بیشتری نسبت به زندگی با خانواده داره حتما خیر بوده 💌 از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2437 خودمو کوچیک و بی ارزش کردن بخاطر پسری ک دوسش داشتمو اونم دوسم داشت خدایا تو مرا باش .. 🌱 الخیر فی ما وقع .. 🌱
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 404 اینکه شهر خودمو الویت زدممتنفرم از مامانم کاش شهر دیگه قبول شده بودم دوران تین ایجی و چالش با خانواده میگذره .. خوابگاه سختی های بیشتری نسبت به زندگی با خانواده داره حتما خیر بوده 💌 از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
hsynm عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 153 همه ی سرمایه ی آدم جوانی و عمرشه و متاسفم سخته خیلی سخته خیلیی
خورشید۱۲۳۴ عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 2138 به یکی اعتماد کردم سواستفاده کرد واسه چند سال پیشه ولی حرصم میگیره یادم میاد
kojdaneh مدیر استارتر عضویت: 1404/06/30 تعداد پست: 404 نه ای که نگفتم و تاوانی که پس دادم امان از نه .. گاهی بها تا پایان عمر میمونه .. متاسفم از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...
مهوا_313 عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 83 الان منتظریم من مطبمو بزنمک بتونم معرفیش کنم فعلا مغزم خیلیییی قفل و درگیره من جای شما بودم رابطه رو قطع میکردم وقتی مطب زدم معرفی میکردم یا از الان کمدکم بحثو پی